Ha végeztél a migrálással, akkor csinálhatsz az új verziódról egy biztonsági másolatot az Akeeba Backuppal, majd törölheted a tárhelyeden lévő fájlokat, utána a backup felhasználásával telepítheted a gyökérbe az új verziót. A régi nem javasolt felülírni, mert teljesen más a két verzió struktúrája.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés -
joomlabs.hu