Joomla! 3.9 frissítésekor Fatal error: Class 'JPath' not hiba
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
Kevesebb Több
2018 nov. 03 08:10 #1 Írta: perneky
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Joomla! 3.9 frissítésekor Fatal error: Class 'JPath' not hiba téma létrehozva perneky által
Szép napot.
Napok óta kapom az értesítő leveleket, hogy lehet frissíteni. Az egyik általam kezet oldalon gond nélkül gyorsan lefutott.
Majd a másik oldalt is szerettem volna frissíteni, ott viszont ez a hibaüzenet jött:
"Fatal error: Class 'JPath' not found in /var/www/honlapcimem/libraries/src/Cache/CacheController.php on line 141"
Nem tudom az admin felületet elérni.
Mit tehetek, sajnos nem készült mentés az oldalról.
Napok óta kapom az értesítő leveleket, hogy lehet frissíteni. Az egyik általam kezet oldalon gond nélkül gyorsan lefutott.
Majd a másik oldalt is szerettem volna frissíteni, ott viszont ez a hibaüzenet jött:
"Fatal error: Class 'JPath' not found in /var/www/honlapcimem/libraries/src/Cache/CacheController.php on line 141"
Nem tudom az admin felületet elérni.
Mit tehetek, sajnos nem készült mentés az oldalról.
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 nov. 03 08:25 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 3.9 frissítésekor Fatal error: Class 'JPath' not hiba
Próbáld meg, hogy a 3.8.13-as csomagból felülírod a saját path.php fájlodat (libraries/joomla/filesystem/path.php) a frissítés előtt.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
-
2018 nov. 03 22:52 - 2018 nov. 03 22:58 #3 Írta: perneky
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
perneky válaszolt a következő témában: Joomla! 3.9 frissítésekor Fatal error: Class 'JPath' not hiba
Szia,
ezen az elérési úton:
"libraries/joomla/filesystem/path.php "
nincs a filesystem könyvtár. (egy működő oldal esetén sem.)
Van viszont a libraries/scr/filesystem/path.php úton a működő verzióban, viszont a hibásból hiányzik.
Másolással létrehoztam, de ez sem segít a helyzeten. (igaz az már frissített és másik lehetőségem nincs)
mellesleg az oldal is leállt a Fatal error: Class 'JPath' not found in /var/www/oldalneve/libraries/src/Cache/CacheController.php on line 141 hiibaüzenettel
remélem sikerült érthetően leírni.
ezen az elérési úton:
"libraries/joomla/filesystem/path.php "
nincs a filesystem könyvtár. (egy működő oldal esetén sem.)
Van viszont a libraries/scr/filesystem/path.php úton a működő verzióban, viszont a hibásból hiányzik.
Másolással létrehoztam, de ez sem segít a helyzeten. (igaz az már frissített és másik lehetőségem nincs)
mellesleg az oldal is leállt a Fatal error: Class 'JPath' not found in /var/www/oldalneve/libraries/src/Cache/CacheController.php on line 141 hiibaüzenettel
remélem sikerült érthetően leírni.
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Utolsó szerkesztés: 2018 nov. 03 22:58 perneky által. Indoklás: egy gondolat lemaradt
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 nov. 04 09:49 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomla! 3.9 frissítésekor Fatal error: Class 'JPath' not hiba
Pedig a 3.8.13-as Joomla! telepítő csomag biztos tartalmaz egy ilyen könyvtárat. Itt lehet, hogy javítanod kellene a teljes Joomla! fájl struktúrádat, mert hiányos.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: perneky
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2018 nov. 05 09:01 #5 Írta: Balázs
perneky írta: Köszönöm a telepítő (3.8.13) több könyvtárának fölmásolása és azok további javításával helyreállt nagy nehezen és sikerült is frissíteni.