Joomla! 3.8.8-ra történő frissítés után a felhasználói oldalon fehér képernyő fogad

Több
5 éve 4 hónapja #13663 Írta: keko
3.8.7-ről frissítettem, az adminfelület működik, ellenben a weboldalon fehér képernyő jelenik meg.
Mi lehet a hiba oka?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 4 hónapja #13664 Írta: csicsa55
Én első körben modul kompatibilitási gondra tippelnék. Tilts le minden olyan modult, ami a főoldalon megjelenik és nem része a gyári joomlának.
Majd miután betöltődik az oldal, sorba kapcsold vissza a modulokat, hogy kiderüljön melyik okozza a galibát.
Ha megvan, akkor azt a modult kellene frissíteni, ha van hozzá frissítés, esetleg másik alternatív modulra cserélni. Pl: DjImageSlider -> Novo Slider

Több
5 éve 4 hónapja - 5 éve 4 hónapja #13665 Írta: Balázs
Előtte esetleg célszerű lenne a hibakiíratás szintjét magasabbra venni, hogy ha van valamilyen hibaüzenet az meg tudjon jelleni: Joomla! adminisztráció -> Rendszer -> Globál konfiguráció -> Kiszolgáló -> Kiszolgáló beállításai -> Hibajelentés -> Maximális

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 5 éve 4 hónapja Balázs által.

Több
5 éve 4 hónapja #13666 Írta: keko
köszönöm, van hibaüzenet:
Fatal error: Using $this when not in object context in /home/aczflqrv/public_html/modules/mod_random_image/tmpl/default.php on line 16

Több
5 éve 4 hónapja #13667 Írta: keko
Köszi! tiltottam a modult és jó lett!