A jegyzékfájl gyorsítótár frissítése nem sikerült: A bővítmény jelenleg nem telepített.

Több
6 éve 1 hónapja #12654 Írta: Zotius
Egyik honlapomnál frissítés után a tárgyban leírt figyelmeztetést (sárga hátterű szöveget) kapom:

Mi okozza ezt? Emlékezetem szerint semmit nem távolítottam el, nem tiltottam le a core Joomla bővítményekben/beépülőkben.
Mellékletek:

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 1 hónapja #12655 Írta: Balázs
Lehet, hogy ez egy egyedi hibaüzenet neked. :) Én most frissítettem fel egy pár oldalt, és nem találkoztam a figyelmeztetéssel. Én ott kezdeném a nyomozást, hogy kideríteném, hogy mi ennek a hibának az eredeti angol verziója, és arra keresnék rá.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
6 éve 1 hónapja #12666 Írta: Zotius

Lehet, hogy ez egy egyedi hibaüzenet neked.

Egyelőre (még) nem vagyok olyan nagy ember, akinek személyreszabott üzeneteket gyártana a Joomla...:)
Félretéve a tréfát, utánanéztem a „Felülírások” menüpontban, és meg is találtam.
A nyelvi állandó ez:
Code:
JLIB_INSTALLER_ABORT_REFRESH_MANIFEST_CACHE
Az angol sztring, ami hozzá tartozik, ez:
Code:
Refresh Manifest Cache failed: Extension is not currently installed.
Hogyan tovább? Ettől nem lettem okosabb, még most sem tudom, melyik az a bővítmény, amelyet hiányol. :O

Több
6 éve 1 hónapja #12667 Írta: Zotius
Lehet, hogy megtaláltam a megoldást.
Úgy tűnik, hogy a Beez3 sablon eltávolítása okozta. Újra "Felfedeztem", most ott van.
Majd a következő frissítésnél kiderül, hogy ez volt-e a ludas