Joomla! 3.3.6-ról 3.4.0-ra való frissítés után Unterminated comment starting line 208 hiba
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
Joomla! 3.3.6-ról 3.4.0-ra való frissítés után Unterminated comment starting line 208 hiba téma létrehozva perneky által
Sziasztok,
ma próbáltam frissíteni és az admin oldalam összedőlt. Amikor be akarok lépni, ezt kapom:
Mit tudok tenni azon felül, hogy az adatokat lementem és újra telepítem?
ma próbáltam frissíteni és az admin oldalam összedőlt. Amikor be akarok lépni, ezt kapom:
Code:
Warning: Unterminated comment starting line 208 in /var/www/xxxxxxxxxl/administrator/components/com_postinstall/models/messages.php on line 208 Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting T_FUNCTION in /var/www/xxxxxx/administrator/components/com_postinstall/models/messages.php on line 267
Mit tudok tenni azon felül, hogy az adatokat lementem és újra telepítem?
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Balázs által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: Joomla! 3.3.6-ról 3.4.0-ra való frissítés után Unterminated comment starting line 208 hiba
[perneky]
Letöltöttem a frissítő csomagot és belenéztem a messages.php-ba. A hibásnak jelzett részen egy hosszú, megjegyzésbe tett rész van.
talán megsérült a telepítődben ez a fájl? Mellékletben csatolom. Ellenőrizd, hasonlítsd össze a Tiéddel. Ha hiba van, elképzelhető, hogy több fájl is sérült (talán a kicsomagoláskor?)
Letöltöttem a frissítő csomagot és belenéztem a messages.php-ba. A hibásnak jelzett részen egy hosszú, megjegyzésbe tett rész van.
talán megsérült a telepítődben ez a fájl? Mellékletben csatolom. Ellenőrizd, hasonlítsd össze a Tiéddel. Ha hiba van, elképzelhető, hogy több fájl is sérült (talán a kicsomagoláskor?)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Zotius által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kocsislaci
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 12
kocsislaci válaszolt a következő témában: Joomla! 3.3.6-ról 3.4.0-ra való frissítés után Unterminated comment starting line 208 hiba
A hostinger ingyenes tárhelyen van egy teszt környezetként használt oldalam......
Ma frissitettem "volna" a 3.4-re és ekkor a következő hibát dobta kb. 20-30 másodpercet követően:
Ennek ellenére most a joomla 3.4 jelöléssel fut
Érdekes, bár lehet köze a hostinger által futtatott autómatikus telepitésnek is gondolom....
Ma frissitettem "volna" a 3.4-re és ekkor a következő hibát dobta kb. 20-30 másodpercet követően:
Code:
1242 Subquery returns more than 1 row SQL=INSERT INTO `rmdm_update_sites_extensions` (`update_site_id`, `extension_id`) VALUES ((SELECT `update_site_id` FROM `rmdm_update_sites` WHERE `name` = 'Joomla! Update Component Update Site'), (SELECT `extension_id` FROM `rmdm_extensions` WHERE `name` = 'com_joomlaupdate'));

Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja kocsislaci által.
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
perneky válaszolt a következő témában: Joomla! 3.3.6-ról 3.4.0-ra való frissítés után Unterminated comment starting line 208 hiba
Szia,
Köszi az ötletet.
A hiba az volt, hogy valamiért az FTP nem engedett föltölteni. Így valamelyik file megsérülhetett, amikor próbáltam frissíteni. A szolgáltatóm kijavította a hibát.
3.3.6 -st nem találtam sehol sem, így egy 3.4.0 -s update -nek az adminját töltöttem rá és így ismét be tudok lépni, azonban nem tudom frissíteni. kb. 60% -ig lefut és ott meg áll.
Köszi az ötletet.
A hiba az volt, hogy valamiért az FTP nem engedett föltölteni. Így valamelyik file megsérülhetett, amikor próbáltam frissíteni. A szolgáltatóm kijavította a hibát.
3.3.6 -st nem találtam sehol sem, így egy 3.4.0 -s update -nek az adminját töltöttem rá és így ismét be tudok lépni, azonban nem tudom frissíteni. kb. 60% -ig lefut és ott meg áll.
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja perneky által.
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Zotius válaszolt a következő témában: Joomla! 3.3.6-ról 3.4.0-ra való frissítés után Unterminated comment starting line 208 hiba
Az ne legyen gond...
Itt a 3.3.6 teljes telepítő csomag .
Ebből azt rakhatsz fel, amire szükséged van. Használd egészséggel
Itt a 3.3.6 teljes telepítő csomag .
Ebből azt rakhatsz fel, amire szükséged van. Használd egészséggel

Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Zotius által. Indoklás: link módosítása
A következő felhasználók mondtak köszönetet: perneky
- perneky
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
perneky válaszolt a következő témában: Joomla! 3.3.6-ról 3.4.0-ra való frissítés után Unterminated comment starting line 208 hiba
Hello Zotius,
köszönöm, letöltöttem és nyomom rá...
köszönöm, letöltöttem és nyomom rá...
Perneky Sándor
www.radiomuzeum.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.