- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Felhasználó- és jogosultságkezelés
- Adott menüszerkesztés csak adott csoportban tartozóknak, hogyan?
Adott menüszerkesztés csak adott csoportban tartozóknak, hogyan?
- banditha
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2012 ápr. 20 20:01 #1 Írta: banditha
Adott menüszerkesztés csak adott csoportban tartozóknak, hogyan? téma létrehozva banditha által
Szia!
Nagyon jó leírás. Elég jól lehet konfigurálni ezt az új joomlát. Viszont lenne egy kérdésem:
Hogy lehet megoldani, hogy egy felhasználói csoport tagjai tudják szerkeszteni egy adott menüben a menüpontokat, de más menükbe tartozó menüpontokat ne tudjanak szerkeszteni? (a menük esetén nem találtam olyan jogosutság beállítást, mint a kategóriáknál - vagy csak nem vettem észre?)
(régen használtam typo3-at, ott ez szépen ment)
Nagyon jó leírás. Elég jól lehet konfigurálni ezt az új joomlát. Viszont lenne egy kérdésem:
Hogy lehet megoldani, hogy egy felhasználói csoport tagjai tudják szerkeszteni egy adott menüben a menüpontokat, de más menükbe tartozó menüpontokat ne tudjanak szerkeszteni? (a menük esetén nem találtam olyan jogosutság beállítást, mint a kategóriáknál - vagy csak nem vettem észre?)
(régen használtam typo3-at, ott ez szépen ment)
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 ápr. 20 22:13 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Adott menüszerkesztés csak adott csoportban tartozóknak, hogyan?
Nem véletlenül nem találtál. Sajnos nincs ilyen beállítási lehetőség a 2.5-ös Joomlában.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!