kétféle felhasználói regisztráció

Több
11 éve 4 hónapja #960 Írta: sakabra
kétféle felhasználói regisztráció téma létrehozva sakabra által
Szeretnék egy olyat a normál regisztráción túl, hogy egy privát url-en legyen egy munkatársi regisztrációm is. Azaz, hogy ha ott regisztrál valaki, akkor ne mint regisztrált felhasználó legyen, hanem az általam létrehozott "munkatárs" státuszú felhasználó, a hozzá kapcsolódó jogosultságokkal.
Ötlet?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
11 éve 4 hónapja #962 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: kétféle felhasználói regisztráció
Az alapvető probléma ott üti fel a fejét, hogy az új felhasználók regisztrálásának csoportját te határozod meg és az csak egy csoport lehet.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
11 éve 4 hónapja #978 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: kétféle felhasználói regisztráció

sakabra írta: Szeretnék egy olyat a normál regisztráción túl, hogy egy privát url-en legyen egy munkatársi regisztrációm is. Azaz, hogy ha ott regisztrál valaki, akkor ne mint regisztrált felhasználó legyen, hanem az általam létrehozott "munkatárs" státuszú felhasználó, a hozzá kapcsolódó jogosultságokkal.
Ötlet?

Szerintem nagyon egyszerű: Akit munkatársadnak fogadsz fel, azt Te magad regisztrálod be, és rögvest berakod a munkatárs csoportba. Nem tudom, mi értelme van privát url-ekkel variálni... Arról, hogy beregelted a kollégádat, úgyis fog e-mail értesítést kapni.

Több
11 éve 4 hónapja #979 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: kétféle felhasználói regisztráció
Egyébként nekem először az fordult meg a fejemben, hogy egy másik könyvtárba belehetne tenni a Joomla fájlok másolatát és ott másik csoportot megadni regisztrációhoz (ugyan azt az adatbázist használnák). De, aztán végiggondoltam és ez csak akkor működne, ha nem az adatbázisban tárolná, hogy melyik csoport legyen az alapértelmezett a regisztrációnál.

Egyébként valóban az a legegyszerűbb ha simán beregel és utólag kap egy magasabb csoportba való besorolást.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu