question-circle Hogyan törölheti a felhasználó a saját regisztrációját?

Több
2012 máj. 10 18:03 - 2012 máj. 10 18:04 #1 Írta: Zotius
Épp elkészültem régi céges honlapunk regisztrált felhasználóinak migrációjával a jelenlegi (új) adatbázisba, s egy nagyon régen regisztrált felhasználónkak épp ez volt a kérdése. Kerestem a JED-en olyan plugint, amellyel ez megvalósítható, de egyelőre nem találtam.
Valami olyasmi kellene, hogy pl. a saját profilt megjelenítő képernyő alján egy gomb, "Regisztrációm törlése" funkcióval.

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)
Utolsó szerkesztés: 2012 máj. 10 18:04 Zotius által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2012 máj. 13 09:49 #2 Írta: Balázs
Unsubscribe szerintem jó lehet. Ha nem, akkor érdemes itt még körülnézni: extensions.joomla.org/extensions/clients...ties/user-management

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius

Több
2012 máj. 13 17:03 #3 Írta: Zotius
Az 'Unsubscribe' nagyon ígéretesnek tűnt... Admin felületen beállítható még az is, hogy mely adatbázis táblákból törölje a felhasználóhoz kötődő adatokat... Fel is telepítettem, de sajnos nem működik. :(

Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot :)

Több
2012 máj. 13 17:25 #4 Írta: Balázs
Lehetséges, hogy 2.5 alatt még nem tudja ezt a funkciót JED-en egyenlőre csak 1.6, 1.7 kompatibilitást látok.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu