Épp elkészültem régi céges honlapunk regisztrált felhasználóinak migrációjával a jelenlegi (új) adatbázisba, s egy nagyon régen regisztrált felhasználónkak épp ez volt a kérdése. Kerestem a JED-en olyan plugint, amellyel ez megvalósítható, de egyelőre nem találtam.
Valami olyasmi kellene, hogy pl. a saját profilt megjelenítő képernyő alján egy gomb, "Regisztrációm törlése" funkcióval.
Utolsó szerkesztés: 2012 május 10 18:04 Zotius által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Az 'Unsubscribe' nagyon ígéretesnek tűnt... Admin felületen beállítható még az is, hogy mely adatbázis táblákból törölje a felhasználóhoz kötődő adatokat... Fel is telepítettem, de sajnos nem működik.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Lehetséges, hogy 2.5 alatt még nem tudja ezt a funkciót JED-en egyenlőre csak 1.6, 1.7 kompatibilitást látok.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).