- Fórum
- Joomla!
- Felhasználó- és jogosultságkezelés
- Hogyan törölheti a felhasználó a saját regisztrációját?
Hogyan törölheti a felhasználó a saját regisztrációját?
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Kevesebb Több
2012 máj. 10 18:03 - 2012 máj. 10 18:04 #1 Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Hogyan törölheti a felhasználó a saját regisztrációját? téma létrehozva Zotius által
Épp elkészültem régi céges honlapunk regisztrált felhasználóinak migrációjával a jelenlegi (új) adatbázisba, s egy nagyon régen regisztrált felhasználónkak épp ez volt a kérdése. Kerestem a JED-en olyan plugint, amellyel ez megvalósítható, de egyelőre nem találtam.
Valami olyasmi kellene, hogy pl. a saját profilt megjelenítő képernyő alján egy gomb, "Regisztrációm törlése" funkcióval.
Valami olyasmi kellene, hogy pl. a saját profilt megjelenítő képernyő alján egy gomb, "Regisztrációm törlése" funkcióval.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Utolsó szerkesztés: 2012 máj. 10 18:04 Zotius által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 máj. 13 09:49 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Hogyan törölheti a felhasználó a saját regisztrációját?
Unsubscribe
szerintem jó lehet. Ha nem, akkor érdemes itt még körülnézni: extensions.joomla.org/extensions/clients...ties/user-management
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2012 máj. 13 17:03 #3 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Válasz: Hogyan törölheti a felhasználó a saját regisztrációját?
Az 'Unsubscribe' nagyon ígéretesnek tűnt... Admin felületen beállítható még az is, hogy mely adatbázis táblákból törölje a felhasználóhoz kötődő adatokat... Fel is telepítettem, de sajnos nem működik.

- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 máj. 13 17:25 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Válasz: Hogyan törölheti a felhasználó a saját regisztrációját?
Lehetséges, hogy 2.5 alatt még nem tudja ezt a funkciót JED-en egyenlőre csak 1.6, 1.7 kompatibilitást látok.