- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Virtuemart alkategória kép eltüntetése
- wildbiker
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
2 éve 10 hónapja - 2 éve 10 hónapja #16200
Írta: wildbiker
Virtuemart alkategória kép eltüntetése téma létrehozva wildbiker által
Sziasztok!
Frissítettem a VM-et a legújabb verzióra, ami azt eredményezte, hogy a beállított sablon és szinte minden visszaállt alapra. Szerencsére volt mentés, szinte mindent vissza tudtam állítani, egy dolog van csak ami nem sikerül. Ezen az oldalon szeretném elrejteni a kategória képeket:
www.rostagyartas.hu/termekeink/lamellas-rosta/claas
A kategóriák felépítése:
1. Termékeink (itt kell a kép) www.rostagyartas.hu/termekeink
1/1. Lamellás rosta (itt kell a kép) www.rostagyartas.hu/termekeink/lamellas-rosta
1/1/1. Claas (itt is kell a kép) www.rostagyartas.hu/termekeink/lamellas-rosta/claas
1/1/1/1. Avero 160 (itt nem kellene kép)
Ebben a kategóriában találhatóak a tényleges termékek, természetesen ott is szükség van a képek megjelenítésére, csak a linkelt oldalon (és azzal azonos szinten lévőknél, nagyon sok van, nem soroltam fel fentebb mindet) szeretném eltüntetni.
Melyik file - t és hogyan kellene módosítanom?
Köszönöm előre is!
Frissítettem a VM-et a legújabb verzióra, ami azt eredményezte, hogy a beállított sablon és szinte minden visszaállt alapra. Szerencsére volt mentés, szinte mindent vissza tudtam állítani, egy dolog van csak ami nem sikerül. Ezen az oldalon szeretném elrejteni a kategória képeket:
www.rostagyartas.hu/termekeink/lamellas-rosta/claas
A kategóriák felépítése:
1. Termékeink (itt kell a kép) www.rostagyartas.hu/termekeink
1/1. Lamellás rosta (itt kell a kép) www.rostagyartas.hu/termekeink/lamellas-rosta
1/1/1. Claas (itt is kell a kép) www.rostagyartas.hu/termekeink/lamellas-rosta/claas
1/1/1/1. Avero 160 (itt nem kellene kép)
Ebben a kategóriában találhatóak a tényleges termékek, természetesen ott is szükség van a képek megjelenítésére, csak a linkelt oldalon (és azzal azonos szinten lévőknél, nagyon sok van, nem soroltam fel fentebb mindet) szeretném eltüntetni.
Melyik file - t és hogyan kellene módosítanom?
Köszönöm előre is!
Utolsó szerkesztés: 2 éve 10 hónapja wildbiker által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2 éve 10 hónapja #16201
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart alkategória kép eltüntetése
components/com_virtuemart/sublayouts/categories.php fájlra készíts egy sablon felülírást.
Keress rá erre a sorra:
és módosítsd erre:
Így elvileg azoknál a kategóriáknál ahol nem adtál meg kategória képet nem fog megjelenni a VM alap kép sem.
Keress rá erre a sorra:
Code:
echo $category->images[0]->displayMediaThumb('class="browseCategoryImage"',false);
Code:
if ($category->images[0]->file_url != '.jpg') { echo $category->images[0]->displayMediaThumb('class="browseCategoryImage"',false); }
Így elvileg azoknál a kategóriáknál ahol nem adtál meg kategória képet nem fog megjelenni a VM alap kép sem.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- wildbiker
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
2 éve 10 hónapja #16202
Írta: wildbiker
wildbiker válaszolt a következő témában: Virtuemart alkategória kép eltüntetése
Köszönöm, működik!