× Kereskedelmi és bolt bővítmények

file VM kategória hiba

Több
2020 nov. 14 16:54 #1 Írta: bekacsiga
VM kategória hiba téma létrehozva bekacsiga által
Sziasztok! Teljesen új vagyok a témában tud-e valaki nekem abban segíteni, hogy a új termékek nem jelennek meg az adott kategória alatt, de főoldalon és a termékek közt ott van?? ( ezt csak egy ideje csinálja) mindegy , hogy másolok egy másik terméket ami kint van vagy tök újat viszek fel...ez az egyik bajom a másik hiába rendezem be a kategória nézetet, hogy az elérhető termékek legyenek elől a 2. oldalon már tele van jelenleg nem elérhető termékekkel a 3. oldalon meg megint ott vannak az elérhető termékek.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2020 nov. 16 09:17 #2 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: VM kategória hiba
Amikor felviszel egy új terméket utána érdemes üríteni a Joomla gyorsítótárat mert a VM cahe-eli a kategória oldalakat.
A lista oldal rendezés problémánál kérés mit értesz az Elérhetőség szerinti sorrenden.
A. - A termék elérhetőségének dátuma? Akkor nézd meg milyen értékek vannak megadva az "Elérhetőség dátuma" értéknek - dátum típusú mező
B. - A termék készleten? Akkor a raktárkészlet értékeket nézd meg
C. - Termék elérhetősége? Ebben az esetben a "Elérhetőség" mező értéke a kérdéses, Alapvetően beírhatsz szöveget, vagy kiválaszthatod a mellette levő lenyílóból a neked megfelelő képet.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
2020 nov. 17 21:48 #3 Írta: bekacsiga
bekacsiga válaszolt a következő témában: VM kategória hiba
Köszönöm a kategória az a frissítés volt , cache sem oldotta meg, a rendezés programozóval sikerült megoldani

Több
2020 nov. 19 07:57 #4 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: VM kategória hiba
Érdekes mert én még nem találkoztam ezzel a sorrend hibával, a lényeg hogy sikerült megoldani.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu