- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Email-szövegek módosítása
- kdshun
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Email-szövegek módosítása téma létrehozva kdshun által
Hol lehet módosítani a felhasználóhoz kimenő email szövegeket? Regisztráció utáni illetve vásárlás utáni szövegekre gondolok.
A korábbi hozzászólásokban megadott ". /../components/com_virtuemart/views/invoice/tmpl/" sajnos nekem nem működik, azt mondja, hogy
Hiba történt.
404 A komponens nem található
Előre is köszönöm!
Hunor
A korábbi hozzászólásokban megadott ". /../components/com_virtuemart/views/invoice/tmpl/" sajnos nekem nem működik, azt mondja, hogy
Hiba történt.
404 A komponens nem található
Előre is köszönöm!
Hunor
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Email-szövegek módosítása
Nyelvi fájlban vannak az elemek.
A Bővítmények-> Nyelvek -> Felülírások menüpontban a Magyar felhasználói nyelvet kiválasztva keress rá egy szöveg darabra, majd a találati listából válaszd ki és írd át a neked megfelelőre.
A Bővítmények-> Nyelvek -> Felülírások menüpontban a Magyar felhasználói nyelvet kiválasztva keress rá egy szöveg darabra, majd a találati listából válaszd ki és írd át a neked megfelelőre.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- kdshun
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
kdshun válaszolt a következő témában: Email-szövegek módosítása
Köszönöm a tippet, de sajnos nálam máshol lehetnek, mert az adott helyen mindössze 24 szöveg van, és egyik sem email szöveg. Akkor hol máshol lehetnek?
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Email-szövegek módosítása
Kizárt dolog, hogy ne a nyelvi fájlokban legyenek az email elemei.
Nem tudom mennyire ismered a Joomla felülírás funkcióit., de gyanítom hogy amit említettél 24 szöveget azok már azok amelyekre van felülírás. Ha egy új nyelvi elemnek szeretnél felülírást akkor előbb a felső gombsorban az zöld ÚJ gombra kell kattintani, majd ....
docs.joomla.org/J3.x:Language_Overrides_in_Joomla
www.j2store.org/support/video-tutorials/...ide-in-joomla-2.html
Nem tudom mennyire ismered a Joomla felülírás funkcióit., de gyanítom hogy amit említettél 24 szöveget azok már azok amelyekre van felülírás. Ha egy új nyelvi elemnek szeretnél felülírást akkor előbb a felső gombsorban az zöld ÚJ gombra kell kattintani, majd ....
docs.joomla.org/J3.x:Language_Overrides_in_Joomla
www.j2store.org/support/video-tutorials/...ide-in-joomla-2.html
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kdshun
- kdshun
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
kdshun válaszolt a következő témában: Email-szövegek módosítása
Köszönöm szépen, ezt a részt tényleg nem ismertem. Most már megvan, amit kerestem!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.