Kereskedelmi és bolt bővítmények

Bankkártyás fizetés

Több
4 éve 1 hete - 4 éve 1 hete #15588 Írta: kamant
Bankkártyás fizetés téma létrehozva kamant által
Sziasztok!

Abszolút nem foglalkoztam eddig e-kereskerelemmel, webshopokkal, így nézzétek el nekem, hogy teljesen tudatlan vagyok a témában.

Egy általános tájékoztató oldalhoz találták ki, hogy elsősorban a vírushelyzet miatt némi funkcióbővítés keretében online szolgáltatásokat (tanácsadás, adatkiértékelés) szeretnének indítani, aminek a díjazását a honlapon keresztül, bankkártyával (esetleg átutalással) egyenlítenék ki.
Nem lesz sokféle szolgáltatás és (eleinte biztosan) nagy számú fizetés, de árak lehetnek különbözőek.
Milyen komponenseket, szolgáltatásokat javasoltok? Mit javasoltok, hogyan álljak neki? (Nem kell ingyenesnek lennie, de nagyon drága -az első időben, amíg ki nem derül, hogy egyáltalán menni fog-e a dolog- azért ne legyen!)
Számlázást hogyan lehet megoldani? A júliustól érvényes, minden számlát NAVnak beküldő szabályokat hogyan lehet teljesíteni?

Előre is köszönöm.

KT
Utolsó szerkesztés: 4 éve 1 hete kamant által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 1 hete #15589 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Bankkártyás fizetés
Általában webshopokhoz vannak kész bankkártyás fizetős megoldások - VirtueMart. A PayPal általában ingyenesen benne van, míg magyar banki megoldásért külön fizető kiegészítő szükséges.

Fizetős űrlap komponensek is általában tartalmazzák a PayPal összekötést.- RSForm

Ha a PayPal megoldás elég akkor azon is érdemes elgondolkozni, hogy csak egy PayPal biznisz regisztrációval is megoldható az egész. A PayPalon lehetőség van HTML kódok generálására amelyek egy Űrlap gombot generálnak rákattintva pedig fix összeg fizethető PayPAlon keresztül.
Ezt a kódot beillesztve az egyes oldalakba kész a fizetés.

Ha jól tudom a számlázz.hu, de talán a billingo.hu is tud olyat, hogy egy számlát online kiegyenlíthet az ügyfél. Ebben az esetben talán elég a számlát elkészíteni amelyet az ügyfél kiegyenlít és a számlázás is megoldva.: www.szamlazz.hu/egyedi-megoldasok/online-fizetes/
Ebben az esetben is elég lehet talán egy űrlap komponens

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!