Kereskedelmi és bolt bővítmények

HikaShop regisztrációs lehetőség kétféle képpen ???

Több
4 éve 1 hónapja #15567 Írta: pbander
Sziasztok,
adott egy webáruház, ahol kiskereskedés és nagykereskedés is folyik, külön-külön ár van megadva a szegmenseknek. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy a nagykereskedők egy, a magánszemélyektől különböző formon tudjun regisztrálni, ugyanis ellenőrzési célből szeretnénk bekérni az adott üzlet működési engedélyét, illetve ezek a viszonteladók csak jóváhagyás után tudnak majd vásárolni. Ha a "sima" regisztrációnál teszem ezt lehetővé, kötelezővé, akkor a magánszemélyektől is kéri, ami ugye nem releváns. Azaz van-e mód hikában kétféle regisztrációs folyamatot készíteni és a nagykereknek szóló regisztrációt egy aloldalba beültetni.

Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeket.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 1 hónapja - 4 éve 1 hónapja #15571 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: HikaShop regisztrációs lehetőség kétféle képpen ???
Azt el tudom képzelni, hogy mindenkinek megjelenne ez a mező, de a magánszemélyeknek egy előre meghatározott dummy értéket kellenem megadni az adott mezőbe. Esetleg még olyanra tudok gondolni, hogy valamilyen űrlapépítő alkalmazással (pl. RSForm!, JSN Uniform stb.) olyan regisztrációs űrlapot kellene létrehozni, amelyben ki lehet választani egy vásárlói mezőt, és ha valaki a viszonteladók csoportot választja, akkor megjelenne egy új mező, amely azt az adatot kérné be, amelyre szükséged van

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 4 éve 1 hónapja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!