- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Virtuemart - Eladó nem található hibaüzenet
- golo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
Virtuemart - Eladó nem található hibaüzenet téma létrehozva golo által
Sziasztok!
Az alábbi hibaüzenet jelenik meg szinte minden oldalon: "Serious configuration problem, no vendor found. ". A "Webáruház/Webáruház"-on belül ki van töltve az "Eladó" és "Vásárlói adatok" oldal is. A termék kategóriák oldal megjelenik.
Az alábbi hibaüzenet jelenik meg szinte minden oldalon: "Serious configuration problem, no vendor found. ". A "Webáruház/Webáruház"-on belül ki van töltve az "Eladó" és "Vásárlói adatok" oldal is. A termék kategóriák oldal megjelenik.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart - Eladó nem található hibaüzenet
1. A felhasználóknál nézd meg annak a felhasználónak az ID-ját (AZ) amelyiket eladónak szeretnéd.
2. A VM konfigurációban engedélyezd az Adatbázis-módosító eszközök engedélyezése (első fül alján egy bejelölő)
3. VM -> Eszközök -> Eszközök és költöztetés menüpontban Keredsd az első fülön: Adja meg itt az új webáruház-tulajdonos azonosítóját
2. A VM konfigurációban engedélyezd az Adatbázis-módosító eszközök engedélyezése (első fül alján egy bejelölő)
3. VM -> Eszközök -> Eszközök és költöztetés menüpontban Keredsd az első fülön: Adja meg itt az új webáruház-tulajdonos azonosítóját
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- golo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
golo válaszolt a következő témában: Virtuemart - Eladó nem található hibaüzenet
Köszönöm a gyors segítséget! Sajnos már ezeket is próbáltam és a végére ezt a hibaüzenetet kaptam: "Figyelmeztetés
JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 23007". phpMyadmin-ban a "virtuemart_vmusers" táblába lett egy új felhasználó ezzel az azonosítóval. Csatoltam róla egy képet. VM verzió: 3.6.10
JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 23007". phpMyadmin-ban a "virtuemart_vmusers" táblába lett egy új felhasználó ezzel az azonosítóval. Csatoltam róla egy képet. VM verzió: 3.6.10
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart - Eladó nem található hibaüzenet
Ha jól értem ez a felhasználó lenne a VM tulaj, akkor ennek a 23007 sorszámú VM usernek ki kellene tölteni minden adatát ami a VM-ben kell: név, cím, telefon....
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.