- Köszönetek: 0
× Kereskedelmi és bolt bővítmények
Ajándék kártyás, vagy kuponkódos webshop
- karikusz
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2019 dec. 15 18:20 #1 Írta: karikusz
Ajándék kártyás, vagy kuponkódos webshop téma létrehozva karikusz által
Sziasztok!
Rákerestem a JED-en de nem találtam olyan kész bővítményt ami nekem kellene.
Hátha valaki belefutott ilyesmibe, ami már el van készítve. Ami a lényeg, hogy webshopba lehetne vásárolni ajándékkártyát ami egyedi (kupon) kódot tartalmaz minden vásárlás alkalmával. A kód nem véletlenszerűen lenne, hanem manuálisan lesz megadva. Jó nekem az is, ha csak a weboldalon jelenik meg a kód a vásárlás alkalmával, de a legjobb lenne, ha e-mailben is elküldené automatán, amit a felhasználó ki tud nyomtatni. Nem probléma, ha a bővítmény fizetős!
Ha van ötleted, hogy Te mivel csinálnád, akkor írj.
Köszi.
Rákerestem a JED-en de nem találtam olyan kész bővítményt ami nekem kellene.
Hátha valaki belefutott ilyesmibe, ami már el van készítve. Ami a lényeg, hogy webshopba lehetne vásárolni ajándékkártyát ami egyedi (kupon) kódot tartalmaz minden vásárlás alkalmával. A kód nem véletlenszerűen lenne, hanem manuálisan lesz megadva. Jó nekem az is, ha csak a weboldalon jelenik meg a kód a vásárlás alkalmával, de a legjobb lenne, ha e-mailben is elküldené automatán, amit a felhasználó ki tud nyomtatni. Nem probléma, ha a bővítmény fizetős!
Ha van ötleted, hogy Te mivel csinálnád, akkor írj.

Köszi.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Távol
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2019 dec. 16 08:57 #2 Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Ajándék kártyás, vagy kuponkódos webshop
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: karikusz
- karikusz
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2021 febr. 17 21:34 #3 Írta: karikusz
karikusz válaszolt a következő témában: Ajándék kártyás, vagy kuponkódos webshop
Ha valaki ilyet keres akkor a Joobit ajánlanám. Bár a fejlesztők egy kicsit túlbonyolították a testreszabását, így kezdő Joomlásoknak nem kifejezetten lesz a kedvenc 
joobi.org/joomla.html

joobi.org/joomla.html
- Rendy77
-
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 1
2022 nov. 22 10:35 #4 Írta: Rendy77
Rendy77 válaszolt a következő témában: Ajándék kártyás, vagy kuponkódos webshop
Sziasztok.
Létezik olyan ajándék kártyás rendszer, amivel a vásárló nem egyszerre használná fel a kártyán szereplő összeget?
Nem kell semmi automata, manuálisan tenném fel a kódokat és írnám be az összeget, de ha valami ajándékba vásárol egy pl. 100.000 Ft-os ajándékkártyát, akkor arról az összeget nem biztos, hogy egyszerre fel is szeretné használni. Persze ha többet vásárol, akkor értelem szerűen a különbözetet pedig kifizetné. Virtuemart 3.6.10-hez kellene jelenleg.
Létezik olyan ajándék kártyás rendszer, amivel a vásárló nem egyszerre használná fel a kártyán szereplő összeget?
Nem kell semmi automata, manuálisan tenném fel a kódokat és írnám be az összeget, de ha valami ajándékba vásárol egy pl. 100.000 Ft-os ajándékkártyát, akkor arról az összeget nem biztos, hogy egyszerre fel is szeretné használni. Persze ha többet vásárol, akkor értelem szerűen a különbözetet pedig kifizetné. Virtuemart 3.6.10-hez kellene jelenleg.
- kovacshazi
-
- Távol
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2022 nov. 22 17:09 #5 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Ajándék kártyás, vagy kuponkódos webshop
Szerintem nincs, DE ha úgyis kézzel hozod létre a kártyát akkor akár kézzel le is követheted.
A fizetéseknél fel kell venni egyet amink a neve Fizetés Ajándék kártyával.
Az Ajándék kártyás vevőnek kötelező regisztrálnia, ha nem használja fel egyszerre a teljes összeget, hogy vezethesd neki az egyenleget.
Megrendeléskor bekéred az Ajándék kártya számát és kézzel vezeted a rajta levő egyenleget az adott felhasználónál. Volt 100.000 Ft, felhasznált most 42.000-et, akkor átírod a felhasználónál az egyenleget 58.000-re
Egy probléma mindenképpen van, mégpedig, hogy Ajándék kártya fizetés esetén nem tudsz neki Bankkártyás fizetést a maradék összegre felajánlani.
Ha véletlenül elfogy akkor a Vevő
A fizetéseknél fel kell venni egyet amink a neve Fizetés Ajándék kártyával.
Az Ajándék kártyás vevőnek kötelező regisztrálnia, ha nem használja fel egyszerre a teljes összeget, hogy vezethesd neki az egyenleget.
Megrendeléskor bekéred az Ajándék kártya számát és kézzel vezeted a rajta levő egyenleget az adott felhasználónál. Volt 100.000 Ft, felhasznált most 42.000-et, akkor átírod a felhasználónál az egyenleget 58.000-re
Egy probléma mindenképpen van, mégpedig, hogy Ajándék kártya fizetés esetén nem tudsz neki Bankkártyás fizetést a maradék összegre felajánlani.
Ha véletlenül elfogy akkor a Vevő
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu