- Köszönetek: 1
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Virtuemart fizetési-szállítási módok, költségek beállítása
- rizsapecs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
3 éve 10 hónapja #15236
Írta: rizsapecs
Virtuemart fizetési-szállítási módok, költségek beállítása téma létrehozva rizsapecs által
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, Ti hogyan-mivel oldanátok meg ezt a fizetési-szállítási szabály kombót:
Előreutalás vagy Simpla pay esetén, nettó 30.000 Ft felett a szállítás díjmentes.
Ha felviszem a fizetési módot, ilyen beállítási lehetőség nincs, nincs ötletem mivel lehetne összekapcsolni a két kitételt, hogy figyelembe vegye egyik a másikat.
köszönöm az ötleteket előre is.
Zs.
Kis segítséget szeretnék kérni, Ti hogyan-mivel oldanátok meg ezt a fizetési-szállítási szabály kombót:
Előreutalás vagy Simpla pay esetén, nettó 30.000 Ft felett a szállítás díjmentes.
Ha felviszem a fizetési módot, ilyen beállítási lehetőség nincs, nincs ötletem mivel lehetne összekapcsolni a két kitételt, hogy figyelembe vegye egyik a másikat.
köszönöm az ötleteket előre is.
Zs.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
3 éve 10 hónapja #15238
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart fizetési-szállítási módok, költségek beállítása
A VM-ben valóban nincs lehetőség alapból fizetés-szállítás összerendelésre.
Én két megoldást szoktam használni, mindkettő külön-külön használható.
1. Rupostel One Paga Checkout - e ez két dolog miatt is jó. Egy - lehetőség van beállítani, ha egy szórászlet benne van a szállításban akkor nem jelenik meg a kiválasztott fizetési mód
Kettő - sokkal prakatikusabb a fizetés egyoldalas megoldásként, mint az alap VM fizetési folyamat.
www.rupostel.com/
2. Ritkábban használom mert az előző eléggé praktikus.
joomla.bypv.org/en/payment-by-shipment-for-virtuemart-detail
Mindkét kieg fizetős.
Én két megoldást szoktam használni, mindkettő külön-külön használható.
1. Rupostel One Paga Checkout - e ez két dolog miatt is jó. Egy - lehetőség van beállítani, ha egy szórászlet benne van a szállításban akkor nem jelenik meg a kiválasztott fizetési mód
Kettő - sokkal prakatikusabb a fizetés egyoldalas megoldásként, mint az alap VM fizetési folyamat.
www.rupostel.com/
2. Ritkábban használom mert az előző eléggé praktikus.
joomla.bypv.org/en/payment-by-shipment-for-virtuemart-detail
Mindkét kieg fizetős.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- rizsapecs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
3 éve 10 hónapja #15239
rizsapecs válaszolt a következő témában: Virtuemart fizetési-szállítási módok, költségek beállítása
Szia!
Köszönöm a tippeket!
Az oldalon fenn van már a VP One Page Checkout Plugin, akkor megnézem, hátha tudja ez is kezelni.. ha nem, felrakom hozzá a 2. plugint, azt írja kompatibilisek.
Köszönöm még 1x
Zs.
Köszönöm a tippeket!
Az oldalon fenn van már a VP One Page Checkout Plugin, akkor megnézem, hátha tudja ez is kezelni.. ha nem, felrakom hozzá a 2. plugint, azt írja kompatibilisek.
Köszönöm még 1x
Zs.
- miklopeter
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja #15259
Írta: miklopeter
miklopeter válaszolt a következő témában: Virtuemart fizetési-szállítási módok, költségek beállítása
Szia!
Ha nem is szép megoldás, de hozz létre 2 szállítási opciót:
1. Házhozszállítás utánvéttel 1590 Ft
2. Házhozszállítás előreutalással, vagy SimplePay 0 Ft
Mind a 2 meg fog jelenni a kosárnézetben.
A fizetési módoknál be tudod állítani, hogy melyik szállítási opció kiválasztása esetén jelenjen meg, így ha kiválaszja a felhasználó, hogy "Házhozszállítás előreutalással...", akkor már csak az előreutalás fog megjelenni mint fizetési lehetőség.
Ha nem is szép megoldás, de hozz létre 2 szállítási opciót:
1. Házhozszállítás utánvéttel 1590 Ft
2. Házhozszállítás előreutalással, vagy SimplePay 0 Ft
Mind a 2 meg fog jelenni a kosárnézetben.
A fizetési módoknál be tudod állítani, hogy melyik szállítási opció kiválasztása esetén jelenjen meg, így ha kiválaszja a felhasználó, hogy "Házhozszállítás előreutalással...", akkor már csak az előreutalás fog megjelenni mint fizetési lehetőség.
Utolsó szerkesztés: 3 éve 10 hónapja miklopeter által.
- rizsapecs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
3 éve 10 hónapja #15260
rizsapecs válaszolt a következő témában: Virtuemart fizetési-szállítási módok, költségek beállítása
köszi, de így sajnos nem elég, mert csak netto 30eft felett díjmentes, alatta fizetős lenne..de azért adtál ötletet.. nézegetem még, köszi
- miklopeter
-
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
3 éve 10 hónapja #15261
Írta: miklopeter
miklopeter válaszolt a következő témában: Virtuemart fizetési-szállítási módok, költségek beállítása
Az előreutalásos szállítási lehetőségnél állítsd be a 30 ezer forintot, hogy felette ingyenes. Ekkor 30 ezer alatt mind a 2 opció fizetős lesz, azonban 30 ezer felett csak az utánvétes lesz fizetős.
Az elplast.hu-n a próba kedvéért beállítottam így (35 ezer forintos limittel az előreutalást), nézd meg hogy erre gondoltál-e?
Az elplast.hu-n a próba kedvéért beállítottam így (35 ezer forintos limittel az előreutalást), nézd meg hogy erre gondoltál-e?