Kereskedelmi és bolt bővítmények
Tud-e valaki valami hasznos információt Virtuemarttemplate.net weboldalról?
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Kevesebb
Több
4 éve 11 hónapja - 4 éve 11 hónapja #14175
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Tud-e valaki valami hasznos információt Virtuemarttemplate.net weboldalról? téma létrehozva Balázs által
Az egyik tagunk egy héttel ezelőtt vásárolt egy sablont a virtuemarttemplate.net-ről, de azóta sem sem kapta meg a salonját, és a leveleire sem válaszoltak. Én megnéztem neki a weboldalt és frissítések menüpontban július 2-a óta nincs új bejegyzés, valamint az összes közösségi oldaluk sem tartalmaz újabb bejegyzést július elejéről. Tud esetleg valaki valamit a dologról, hogy esetleg végleg bezártak, csak nem értesítették a felhasználókat és a vásárlókat?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Utolsó szerkesztés: 4 éve 11 hónapja Balázs által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
4 éve 10 hónapja #14178
Balázs válaszolt a következő témában: Tud-e valaki valami hasznos információt Virtuemarttemplate.net weboldalról?
5 nap késéssel, de reagáltak a PayPal visszatérítési késelemre, szóval érdemes most már itt is körültekintően vásárolni.
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #14253
Balázs válaszolt a következő témában: Tud-e valaki valami hasznos információt Virtuemarttemplate.net weboldalról?
Frissítés. Időközben megszűnt a Facebook oldaluk is, amely semmi jóra nem ad bizodalmat. A weboldaluk és a sablonok továbbra sincsenek frissítve, az utolsó update július 2.
Utolsó szerkesztés: 4 éve 10 hónapja Balázs által.
- Riki10
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
4 éve 5 hónapja #14692
Írta: Riki10
Riki10 válaszolt a következő témában: Tud-e valaki valami hasznos információt Virtuemarttemplate.net weboldalról?
Szia!
Én október közepén vásároltam ott template-t, eleinte nekem sem reagáltak és csak pár hét késéssel kaptam hozzáférést a template letöltéséhez, szerintem ott októberben lehetett náluk valami probléma. Support viszont még mindig van, most márciusban még azon a napon válaszoltak, amikor írtam nekik. Egyébként nagyon tetszenek a templatek, amiket készítenek, könnyen kezelhetők és használatóak.
Üdv,
Riki
Én október közepén vásároltam ott template-t, eleinte nekem sem reagáltak és csak pár hét késéssel kaptam hozzáférést a template letöltéséhez, szerintem ott októberben lehetett náluk valami probléma. Support viszont még mindig van, most márciusban még azon a napon válaszoltak, amikor írtam nekik. Egyébként nagyon tetszenek a templatek, amiket készítenek, könnyen kezelhetők és használatóak.
Üdv,
Riki
- Balázs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
4 éve 5 hónapja - 4 éve 5 hónapja #14693
Ha megnézed a frissítéseiket, akkor az utolsó sablonuk a Theon shop 2018 júliusi:
www.virtuemarttemplates.net/virtuemart-template-updates.html
A FB oldaluk megszünt, az utolsó Twitter bejegyzés: 2018. júl. 27., az utolsó G+ bejegyzés: 2018. márc. 27. Azóta semmilyen életjelet nem adnak. Talán valaki még a jogosultságokat kiosztja, de hogy a sablonok nem naprakészek az tuti.
Utolsó szerkesztés: 4 éve 5 hónapja Balázs által.