× Kereskedelmi és bolt bővítmények

question-circle Virtuemart PayPal fizetés beállítás

Több
2017 márc. 16 20:43 - 2017 márc. 16 20:58 #1 Írta: jemie
Virtuemart PayPal fizetés beállítás téma létrehozva jemie által
Pár webáruházon már túl vagyok,de paypal fizetés még sehol nem kellett. Most bele szaladtam egybe, de egyszerűen képtelen vagyok fizetésre bírni a rendszert. Valaki le tudja írni, a paypal beállítást,hogy használható legyen?
Van egy db paypal email cím amivel vásárolni szoktak. Most erre az email címre kellene,hogy menjen a webáruházban történt vásárlások kifizetése.

Hibaüzenet:
Error

vmError: 10002: Account is restricted

paypal oldalon:
Things don't appear to be working at the moment. Please try again later.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 16 20:58 jemie által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2017 márc. 16 21:05 #2 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart PayPal fizetés beállítás
A legelső és legfontosabb, hogy nem elég a sima PayPal regisztráció. Át kell váltani Business regisztrációra, ahol meg kell adni bankszámlaszámot és bankkártyát. Ha ez meg van utána jöhet a többi, azaz a PayPal beállítása. Itt van egy elég jó leírás, igaz még régebbi PayPal verzióra, de használható:
www.virtuemartrackingextension.com/virtu...orders-in-virtuemart

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
2017 márc. 16 21:44 #3 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Virtuemart PayPal fizetés beállítás
Köszönöm Gábor, pont ez a gondom, hogy csak régi infókat találok és egyszerűen képtelen vagyok eligazodni az új oldalon.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.

Több
2017 márc. 17 10:57 - 2017 márc. 17 10:57 #4 Írta: kovacshazi
Az infók jók, csak az oldal néz ki egy kicsit másként.
PayPal belépés után jobb felül a Profil ikonra kattintva jön elő egy almenü, itt válaszd a Profile and serrings menüpontot. Ez az oldal már igen hasonlít arra amit a korábban küldött linken látsz.

Azért viszont én adnék egy pirospontot, ha sikerülne úgy beállítanod, hogy a vásárló PayPal regisztráció nélkül is tudjon fizetni. Be van állítva, de mégis csak PayPal regisztrációval lehet vásárolni. Olyan oldalon is ahol korábban nem kellett a PayPal regisztráció csak a bankkártya adatok megadása.
Lehet a PayPal Kelt-Európában nem bízik, vagy a VM pluginban kellene valami új dolgot beállítani? Szóval várom a visszajelzést hogy sikerült a beállítás.

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu
Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 17 10:57 kovacshazi által.

Több
2017 márc. 17 13:05 #5 Írta: jemie
Köszi Gabi, végül is működésre bírtam a dolgot. Ami a reget illeti, megpróbáltam több módon is de csak a donate funkcióval működne a dolog.
Igen, valószínűleg bennünk nem bízik a paypal mert regisztráció nélkül nem megy a vásárlás. Bár nem értem miért,hiszen bankkártya adatot mindenképp meg kell adni, tehát nem "simlizhet" az ember.
A vm pluginban pedig nem találtam semmi erre utaló adatot. Szóval regelni kell és ennyi.
Mondjuk arra kiváncsi lennék,hogy ha egy usa, vagy britt szerveren lenne az oldal egy .com-os domain alatt akkor is így viselkedne-e.
Lehet kipróbálom mert van britt szerveren domainem. Most szöget ütöttél a fejembe:)

Több
2017 márc. 17 13:06 #6 Írta: jemie
Bár mondjuk ha ott működik reg nélkül az rajtunk nem sokat segít....

Több
2017 márc. 17 14:11 #7 Írta: kovacshazi
.ch címről nem megy szintén csak regisztrációval azt tudom, pedig az igazán BANKÁR ország.

www.webprogramok.hu

www.joomladay.hu

Több
2017 márc. 17 15:45 #8 Írta: jemie
Na akkor más a bibi mert volt egy .ch-s oldalam ami januárban megszűnt profilváltás miatt és ott simán ment reg nélkül. Szerintem írok a paypal-nak egy pár sort és megkérdezem,hogyan működik ez a dolog. Bár az előbb vásároltam a themeforest-en és ott szintén nem kellett regelnem, bár éppen be voltam jelentkezve a paypal fiókomba. Lehet,hogy ez is számít?