× Kereskedelmi és bolt bővítmények
Virtuemart PayPal fizetés beállítás
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2017 márc. 16 20:43 - 2017 márc. 16 20:58 #1 Írta: jemie
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Virtuemart PayPal fizetés beállítás téma létrehozva jemie által
Pár webáruházon már túl vagyok,de paypal fizetés még sehol nem kellett. Most bele szaladtam egybe, de egyszerűen képtelen vagyok fizetésre bírni a rendszert. Valaki le tudja írni, a paypal beállítást,hogy használható legyen?
Van egy db paypal email cím amivel vásárolni szoktak. Most erre az email címre kellene,hogy menjen a webáruházban történt vásárlások kifizetése.
Hibaüzenet:
Error
vmError: 10002: Account is restricted
paypal oldalon:
Things don't appear to be working at the moment. Please try again later.
Van egy db paypal email cím amivel vásárolni szoktak. Most erre az email címre kellene,hogy menjen a webáruházban történt vásárlások kifizetése.
Hibaüzenet:
Error
vmError: 10002: Account is restricted
paypal oldalon:
Things don't appear to be working at the moment. Please try again later.
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 16 20:58 jemie által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2017 márc. 16 21:05 #2 Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Virtuemart PayPal fizetés beállítás
A legelső és legfontosabb, hogy nem elég a sima PayPal regisztráció. Át kell váltani Business regisztrációra, ahol meg kell adni bankszámlaszámot és bankkártyát. Ha ez meg van utána jöhet a többi, azaz a PayPal beállítása. Itt van egy elég jó leírás, igaz még régebbi PayPal verzióra, de használható:
www.virtuemartrackingextension.com/virtu...orders-in-virtuemart
www.virtuemartrackingextension.com/virtu...orders-in-virtuemart
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 márc. 16 21:44 #3 Írta: jemie
jemie válaszolt a következő témában: Virtuemart PayPal fizetés beállítás
Köszönöm Gábor, pont ez a gondom, hogy csak régi infókat találok és egyszerűen képtelen vagyok eligazodni az új oldalon.
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2017 márc. 17 10:57 - 2017 márc. 17 10:57 #4 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
Az infók jók, csak az oldal néz ki egy kicsit másként.
PayPal belépés után jobb felül a Profil ikonra kattintva jön elő egy almenü, itt válaszd a Profile and serrings menüpontot. Ez az oldal már igen hasonlít arra amit a korábban küldött linken látsz.
Azért viszont én adnék egy pirospontot, ha sikerülne úgy beállítanod, hogy a vásárló PayPal regisztráció nélkül is tudjon fizetni. Be van állítva, de mégis csak PayPal regisztrációval lehet vásárolni. Olyan oldalon is ahol korábban nem kellett a PayPal regisztráció csak a bankkártya adatok megadása.
Lehet a PayPal Kelt-Európában nem bízik, vagy a VM pluginban kellene valami új dolgot beállítani? Szóval várom a visszajelzést hogy sikerült a beállítás.
PayPal belépés után jobb felül a Profil ikonra kattintva jön elő egy almenü, itt válaszd a Profile and serrings menüpontot. Ez az oldal már igen hasonlít arra amit a korábban küldött linken látsz.
Azért viszont én adnék egy pirospontot, ha sikerülne úgy beállítanod, hogy a vásárló PayPal regisztráció nélkül is tudjon fizetni. Be van állítva, de mégis csak PayPal regisztrációval lehet vásárolni. Olyan oldalon is ahol korábban nem kellett a PayPal regisztráció csak a bankkártya adatok megadása.
Lehet a PayPal Kelt-Európában nem bízik, vagy a VM pluginban kellene valami új dolgot beállítani? Szóval várom a visszajelzést hogy sikerült a beállítás.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
Utolsó szerkesztés: 2017 márc. 17 10:57 kovacshazi által.
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 márc. 17 13:05 #5 Írta: jemie
Köszi Gabi, végül is működésre bírtam a dolgot. Ami a reget illeti, megpróbáltam több módon is de csak a donate funkcióval működne a dolog.
Igen, valószínűleg bennünk nem bízik a paypal mert regisztráció nélkül nem megy a vásárlás. Bár nem értem miért,hiszen bankkártya adatot mindenképp meg kell adni, tehát nem "simlizhet" az ember.
A vm pluginban pedig nem találtam semmi erre utaló adatot. Szóval regelni kell és ennyi.
Mondjuk arra kiváncsi lennék,hogy ha egy usa, vagy britt szerveren lenne az oldal egy .com-os domain alatt akkor is így viselkedne-e.
Lehet kipróbálom mert van britt szerveren domainem. Most szöget ütöttél a fejembe:)
Igen, valószínűleg bennünk nem bízik a paypal mert regisztráció nélkül nem megy a vásárlás. Bár nem értem miért,hiszen bankkártya adatot mindenképp meg kell adni, tehát nem "simlizhet" az ember.
A vm pluginban pedig nem találtam semmi erre utaló adatot. Szóval regelni kell és ennyi.
Mondjuk arra kiváncsi lennék,hogy ha egy usa, vagy britt szerveren lenne az oldal egy .com-os domain alatt akkor is így viselkedne-e.
Lehet kipróbálom mert van britt szerveren domainem. Most szöget ütöttél a fejembe:)
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 márc. 17 13:06 #6 Írta: jemie
Bár mondjuk ha ott működik reg nélkül az rajtunk nem sokat segít....
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2017 márc. 17 14:11 #7 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
.ch címről nem megy szintén csak regisztrációval azt tudom, pedig az igazán BANKÁR ország.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- jemie
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2017 márc. 17 15:45 #8 Írta: jemie
Na akkor más a bibi mert volt egy .ch-s oldalam ami januárban megszűnt profilváltás miatt és ott simán ment reg nélkül. Szerintem írok a paypal-nak egy pár sort és megkérdezem,hogyan működik ez a dolog. Bár az előbb vásároltam a themeforest-en és ott szintén nem kellett regelnem, bár éppen be voltam jelentkezve a paypal fiókomba. Lehet,hogy ez is számít?