Kereskedelmi és bolt bővítmények

Virtuemart - Kosárműveleteknél az ssl érték 0 hiba

Több
6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #11517 Írta: kristofkata
Sziasztok, a kosár oldalon... bármilyen aktivitásra (termék törlése, adat módosítás stb.) ezzel reagál. Az ssl érték 0. Ha sikerült megtalálni a megoldást, kérem, osszátok meg.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 6 hónapja Balázs által. Indoklás: Téma bontva, a probléma VM specifikus.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 6 hónapja #11521 Írta: Balázs
Én teszteltem egy webáruházon, és nálam akkor jön ez elő, ha törlöm a termékeket (tehát nem marad termék a megrendeléskor).

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Mellékletek:

Több
6 éve 6 hónapja #11531 Írta: kristofkata
Ez az üzenet bizalmas információkat tartalmaz.

Több
6 éve 6 hónapja #11541 Írta: kovacshazi
Lehet buta a kérdés, de a szerveren van SSL?

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
6 éve 6 hónapja #11549 Írta: kristofkata
Erre a témára válaszoltam ("Az admin felületre nem tudok belépni. Az alábbi képernyőt kapom. Az Ön kapcsolata nem privát. A támadók megpróbálhatják ellopni adatait (például jelszavakat, üzeneteket vagy hitelkártyaszámokat) innen: sknb.hu. NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID. A frissítés ssl hitelesítést kapcsolhatott be gondolom. (Bár nem kértem). Kérdés a phpmyadmin felületen hol, melyik tábla mely sorában tudom kikapcsolni ezt a funkciót?"), de valamilyen véletlen folytán önálló témaként jelent meg. A tanács szerint ("A gyökérben lévő configuration.php-ben állítsd nullára az SSL-re vonatkozó értéket. (public $force_ssl = '0';)") megnéztem... az ssl = 0.

Több
6 éve 6 hónapja #11551 Írta: kristofkata
Kedves Kovacshazi! Lehet, hogy buta a válasz, de fogalmam sincs :)... gondolom, igen ha van beállítási lehetőség... én egyáltalán nem értek hozzá :)