Kereskedelmi és bolt bővítmények

Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket

Több
6 éve 9 hónapja #11355 Írta: Redpaladin
Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket téma létrehozva Redpaladin által
  • Sziasztok!

Van egy óriási problémám,hogy egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket pedig nálam lévő gépeken működik (asztali gép-win7, laptop-win7, tablet-android, telefon-android).

Megnéznétek,hogy nálatok működik e a termékek kosárba dobás funkció? Kérlek Közlemény mezőbe meg beírjátok,hogy ez teszt,hogy ne fogadjam el valódi rendelésnek. :)

De amúgy nem először forduló elő mert régebbi vállalkozásunkhoz is hasonló probléma volt és akkor se derült ki mi volt a hiba.

Weboldal: emkeszerkok

Köszönettel,
  • Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
    6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja #11356 Írta: jemie
    jemie válaszolt a következő témában: Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket
    Egyoldalas pénztárt használsz?
    Nálam azzal szoktak gondok lenni, de ahogy nézem itt más lesz a gond. Mivel én a gavik oldalán a demoban sem tudom kosárba rakni a motyót.
    Ennek a sablonnak egy régebbi verziójával küzdöttem én is elég sokat mire működésre bírtam. Elég veszedelmes egy sablon.

Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
    Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja jemie által.
    A következő felhasználók mondtak köszönetet: Redpaladin

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
    6 éve 9 hónapja #11357 Írta: Redpaladin
    Redpaladin válaszolt a következő témában: Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket
    Igen egyoldalas pénztár modult használok.

Igen ez gavik sablon és ha ez okozza akkor nálad mi volt a megoldás?

Több
    6 éve 9 hónapja #11358 Írta: Redpaladin
    Redpaladin válaszolt a következő témában: Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket
    Ha kosár tartalma linkre kattintok a jobb felső sarokban akkor ez a webcímre vissz:
    emkeszerkok.hu/kosar-tartalma

Ha ezzel szemben ha terméket kosárba dobom és a felugró ablakban kérdi,hogy "tovább vásárolnék" vagy mennék "kosár tartalmának megjelenítése" gombra és akkor egyeseknél nem jelenik meg és annak a webcíme ez:
    emkeszerkok.hu/index.php?option=com_virt...rt&view=cart&lang=hu

Tehát többieknek akkor jelenik meg jól a termékek ha első opciót választja vagyis emkeszerkok.hu/kosar-tartalma tehát ha nem jelenik meg és átmegy a kosár tartalma linkre akkor működik.

Tehát akkor eszerint barbár megoldás lenne ha felugró ablaknál "kosár tartalmának megjelenítése" résznél az URL-t írom át első opcióra azaz erre a címre: emkeszerkok.hu/kosar-tartalma ?

Bár még az is kínlódás lesz,hogy megkeresem ez a felugró ablak részt és ott belenyúljak a url részbe.

Több
    6 éve 9 hónapja #11359 Írta: Redpaladin
    Felugró ablak linkjét megtaláltam de azt hiába írom át a átugró link nem módosul
    emkeszerkok.hu/kosar-tartalma linkre.

Szerintetek hol lehet átírni?

Több
    6 éve 9 hónapja #11362 Írta: Motoros
    Motoros válaszolt a következő témában: Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket
    htaccess átirányítás?