- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket téma létrehozva Redpaladin által
Van egy óriási problémám,hogy egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket pedig nálam lévő gépeken működik (asztali gép-win7, laptop-win7, tablet-android, telefon-android).
Megnéznétek,hogy nálatok működik e a termékek kosárba dobás funkció? Kérlek Közlemény mezőbe meg beírjátok,hogy ez teszt,hogy ne fogadjam el valódi rendelésnek.

De amúgy nem először forduló elő mert régebbi vállalkozásunkhoz is hasonló probléma volt és akkor se derült ki mi volt a hiba.
Weboldal: emkeszerkok
Köszönettel,
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- jemie
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
jemie válaszolt a következő témában: Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket
Egyoldalas pénztárt használsz?
Nálam azzal szoktak gondok lenni, de ahogy nézem itt más lesz a gond. Mivel én a gavik oldalán a demoban sem tudom kosárba rakni a motyót.
Ennek a sablonnak egy régebbi verziójával küzdöttem én is elég sokat mire működésre bírtam. Elég veszedelmes egy sablon.
Nálam azzal szoktak gondok lenni, de ahogy nézem itt más lesz a gond. Mivel én a gavik oldalán a demoban sem tudom kosárba rakni a motyót.
Ennek a sablonnak egy régebbi verziójával küzdöttem én is elég sokat mire működésre bírtam. Elég veszedelmes egy sablon.
Nem kell megköszönni a hozzászólásomat ha úgy gondolod,hogy másnak nem akarsz segíteni.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 9 hónapja jemie által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Redpaladin
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Redpaladin válaszolt a következő témában: Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket
Igen egyoldalas pénztár modult használok.
Igen ez gavik sablon és ha ez okozza akkor nálad mi volt a megoldás?
Igen ez gavik sablon és ha ez okozza akkor nálad mi volt a megoldás?
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Redpaladin válaszolt a következő témában: Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket
Ha kosár tartalma linkre kattintok a jobb felső sarokban akkor ez a webcímre vissz:
emkeszerkok.hu/kosar-tartalma
Ha ezzel szemben ha terméket kosárba dobom és a felugró ablakban kérdi,hogy "tovább vásárolnék" vagy mennék "kosár tartalmának megjelenítése" gombra és akkor egyeseknél nem jelenik meg és annak a webcíme ez:
emkeszerkok.hu/index.php?option=com_virt...rt&view=cart&lang=hu
Tehát többieknek akkor jelenik meg jól a termékek ha első opciót választja vagyis emkeszerkok.hu/kosar-tartalma tehát ha nem jelenik meg és átmegy a kosár tartalma linkre akkor működik.
Tehát akkor eszerint barbár megoldás lenne ha felugró ablaknál "kosár tartalmának megjelenítése" résznél az URL-t írom át első opcióra azaz erre a címre: emkeszerkok.hu/kosar-tartalma ?
Bár még az is kínlódás lesz,hogy megkeresem ez a felugró ablak részt és ott belenyúljak a url részbe.
emkeszerkok.hu/kosar-tartalma
Ha ezzel szemben ha terméket kosárba dobom és a felugró ablakban kérdi,hogy "tovább vásárolnék" vagy mennék "kosár tartalmának megjelenítése" gombra és akkor egyeseknél nem jelenik meg és annak a webcíme ez:
emkeszerkok.hu/index.php?option=com_virt...rt&view=cart&lang=hu
Tehát többieknek akkor jelenik meg jól a termékek ha első opciót választja vagyis emkeszerkok.hu/kosar-tartalma tehát ha nem jelenik meg és átmegy a kosár tartalma linkre akkor működik.
Tehát akkor eszerint barbár megoldás lenne ha felugró ablaknál "kosár tartalmának megjelenítése" résznél az URL-t írom át első opcióra azaz erre a címre: emkeszerkok.hu/kosar-tartalma ?
Bár még az is kínlódás lesz,hogy megkeresem ez a felugró ablak részt és ott belenyúljak a url részbe.
- Redpaladin
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
Felugró ablak linkjét megtaláltam de azt hiába írom át a átugró link nem módosul
emkeszerkok.hu/kosar-tartalma linkre.
Szerintetek hol lehet átírni?
emkeszerkok.hu/kosar-tartalma linkre.
Szerintetek hol lehet átírni?
- Motoros
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
Motoros válaszolt a következő témában: Egyeseknél nem teszi be a kosárba a terméket
htaccess átirányítás?
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.