- Köszönetek: 0
Kereskedelmi és bolt bővítmények
VM Products CSV import/export bővítménnyel történő termék importálási hiba
- Konyo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
VM Products CSV import/export bővítménnyel történő termék importálási hiba téma létrehozva Konyo által
Van nekem ez a VM Products CSV bővítményem,
amellyel szeretném feltölteni az üresnek mondható webáruházamat. Pár terméket kézzel feltöltöttem, hogy tudjak egy exportot csinálni ami alapján kialakítottam azt a formát amit reményeim szerint vissza tudnék tölteni, de sajnos nem tudok. Már azt is kipróbáltam, hogy a kiexportált fájlt azonnal visszatölteni, ez esetben működött. Viszont ha az export fájlt elmentem másként ugyan abban a csv (veszővel elválasztott) formátumban azt már nem tudja visszatölteni, hiába nem változtattam rajta semmit.
Valakinek esetleg valami ötlet?
Köszi előre is.
amellyel szeretném feltölteni az üresnek mondható webáruházamat. Pár terméket kézzel feltöltöttem, hogy tudjak egy exportot csinálni ami alapján kialakítottam azt a formát amit reményeim szerint vissza tudnék tölteni, de sajnos nem tudok. Már azt is kipróbáltam, hogy a kiexportált fájlt azonnal visszatölteni, ez esetben működött. Viszont ha az export fájlt elmentem másként ugyan abban a csv (veszővel elválasztott) formátumban azt már nem tudja visszatölteni, hiába nem változtattam rajta semmit.
Valakinek esetleg valami ötlet?
Köszi előre is.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: VM Products CSV import/export bővítménnyel történő termék importálási hiba
Fizetős bővítménynél mindig célszerű az adott fejlesztőt megkérdezni, ők nagy valószínűséggel tudnak segíteni.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- Konyo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Konyo válaszolt a következő témában: VM Products CSV import/export bővítménnyel történő termék importálási hiba
Köszi ez megtörtént, írtam nekik.
De ha bárki használ ilyet esetleg akkor szívesen fogadom az ötleteket, előre is köszönöm.[/color]
De ha bárki használ ilyet esetleg akkor szívesen fogadom az ötleteket, előre is köszönöm.[/color]
- Konyo
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Konyo válaszolt a következő témában: VM Products CSV import/export bővítménnyel történő termék importálási hiba
Közben megoldódott a probléma, kiderült, hogy a microsoft office excel nem szereti a csv formátumot annyira, de leszedtem a libre office nevű táblázat kezelőt és azzal gond nélkül megy a fel és letöltés.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: VM Products CSV import/export bővítménnyel történő termék importálási hiba
Ez jó hír, a lényeg, hogy megoldódott!
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.