Kereskedelmi és bolt bővítmények

Virtuemart 2.0.26d - Nem található Joomla XML-telepítőfájl

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #4471 Írta: Windy
Sziasztok,

Feltettem a legfrissebb WAMP szervert (2.4 64)
Ezután feltettem egy teljesen szűz Joomla 3.2.2 -t, amire szerettem volna feltenni egy Virtuemart 2.0.26d -t (több verzióval stabil és bétával is próbálkoztam), de ez a hiba üzenet fogadott:

- virtuemart JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file

Néztem az xml fejlécét is, ami így fest:
Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <!DOCTYPE install SYSTEM "http://www.joomla.org/xml/dtd/1.5/component-install.dtd"> <install method="upgrade" type="component" version="1.5.0">
Egy weboldalon javasolták, hogy változtassam meg erre:
Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <extension version="2.5" type="component" method="upgrade">
De nem működött.
Tudtok tanácsot adni, hogy mi lehet a probléma?

köszi előre is.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Windy által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #4472 Írta: Balázs
A Virtuemart 2.0.x verziója nem kompatibilis a Joomla! 3.x verziójával. A fejlesztő idénre ígéri a Virtuemart 2.2.x verzió kiadását, amely már kompatibilis lesz az új Joomla! verziójával.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Balázs által.

Több
9 éve 6 hónapja #4509 Írta: Windy
Ooo :( Köszi az infót
Akkor nem is tudok 2.5 -nél újabbra frissíteni.

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #4510 Írta: Balázs
Amíg nem jön ki a Virtuemart 2.2 addig biztosan nem. Ha jósolnom kellene akkor azt mondanám, hogy a fejlesztők megvárják a hosszú támogatottságú Joomla! 3.5 megjelenését, amely idén ősz körül esedékes és csak utána fogják kihozni az új Virtuemart ágat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Balázs által.