file AdminExile - Rejtsük el a Joomla admin-felületünket!

Több
2012 aug. 09 16:46 #1 Írta: Balázs

Adminexile - Rejtsük el a Joomla admin-felületünket! Joomlabs.huManapság egyre jobban elszaporodtak a Joomla oldalak elleni támadások és legtöbbször egy-egy ilyen behatolás után az oldalunkat teleszemetelik kártékony kódokkal, amiket aztán csak nagy nehézségek árán tudunk visszaállítani, ha nem rendelkezünk biztonsági másolattal. Mit is tehetünk ilyen esetek megelőzésére?

Bővebben...

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Isodius, drSpencer

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2015 jan. 22 14:44 #2 Írta: drSpencer
drSpencer válaszolt a következő témában: AdminExile - Rejtsük el a Joomla admin-felületünket!
Kedves Balázs!

Amennyiben időd engedi, kipróbálnád mostanság az AdminExile kiegészítőt?
Nem csinál semmi olyat amit a leírásodban olvasni lehet... :(
3 oldalamon is bekapcsoltam, de egyik helyen sem működik.
Csatoltam 2 képet a beállításokról.

Válaszod előre is köszönöm!
Mellékletek:

Több
2015 jan. 22 15:32 #3 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: AdminExile - Rejtsük el a Joomla admin-felületünket!
A bővítmény bekapcsolása után továbbra is eléred az adminisztrációt a /administrator eléréssel?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
2015 jan. 23 14:51 #4 Írta: drSpencer
drSpencer válaszolt a következő témában: AdminExile - Rejtsük el a Joomla admin-felületünket!
Igen így van, akár te magad is meggyőződhetsz róla:
spencerandhill.org/administrator/
És az általam generált új linken is (már mint az AdminExile-ben beállítotton) elérem... :)
Amúgy hálás köszönet a migrációs sorvezetőért és a biztonság fokozási leírásért is!

Több
2015 jan. 23 20:43 #5 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: AdminExile - Rejtsük el a Joomla admin-felületünket!
Engem már nem enged be, ürítsd a gyorsítótárat.

Több
2015 jan. 24 12:57 #6 Írta: drSpencer
Kedves Balázs Önnek ismét igaza lett...
Bár halkan jegyzem meg, ie11 , Firefox és Chrom alatt is próbáltam mindenhol inkognító módban is...

Minden estre még1x hálás köszönet a leírásokért!