Fejlesztő kerestetik

Több
1 éve 1 hete #17518 Írta: csicsa55
Fejlesztő kerestetik téma létrehozva csicsa55 által
Mondanivalóm a munkaajánlatok kategóriába is beleillhetne, de mivel nem hivatalos, és inkább felhívás szándékú ezért teszem ide.
Van itt a joomlacms.hu-n egy tag, aki régeben nagyon aktív volt és saját kiegészítőket készített joomlához, ezen kívül komponens és modul lokalizációkat készített valamint fontokat magyaírott. Fontsuszter, a valódi nevét nem írom ki adatvédelmi jogok miatt. (zotius.hu)

Az egyik legjobb, legegyedibb teljesen saját produktuma a névnap modul. Szenzációs. Az összes név, mozgóünnepek, napkelte, napnyugta, minden benne van. Egy álommodul. Ezt ingyen közre is adta. Elkészítette annak idején joomla 2.5re meg a hármas szériára is, azonban az új joomlára már nem. Én valamennyire azért tartom Vele a kapcsolatot az éterben és szóvá tettem talán egy éve a migrálást vagy újraírást J4-re, amivel próbálkozott is, de állítólag elég macerás j4re fejleszteni és a dokumentációja sem az igazi a J4-nek. Most, hogy lassan két hete megszűnt a joomla 3 ingyenes támogatása és a fizetős is max másfél év, el kell gondolkodni az oldalak frissítésén. Ezt a modult használja a településünk önkormányzatának szájtja. Emiatt az egyetlen modul miatt nem tudom upgradelni. Szomorú is vagyok.

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ezt a modult rajtam kívül még jópáran használják.

Erre kellene megoldást találnunk. Nem kérem ingyen, de természetesen egyedül nem szeretném és nem is tudnám fedezni a fejlesztési költségeit.

Ha valaki ezt be tudná vállalni és utána pénzért árulná én abban is benne vagyok.

Bár lehet jobban járunk, ha megvárjuk a Joomla 5-öt? Azt olvastam hónapokon belül kijön. Hát akkor a J4 sem lesz hosszú életű. annak idején a 2.5-ös joomla is talán két és fél évig volt támogatott. A Hármas széria kilenc évéhez képest ez nagyon gyér.

Esetleg tudsz javasolni valamit kovacshazi, vagy Csontos Balázs? (Neked ki merem írni a neved, mert üzemeltetőként nyilvános kell legyen.)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
1 éve 1 hete #17526 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Fejlesztő kerestetik
Meglep, hogy bonyolult a J4-re frissítése a modulnak.
Ha nem sürgős akkor szívesen ránézek, szerencsére jelenleg eléggé tele vagyok munkákkal...

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
1 éve 1 hete #17528 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Fejlesztő kerestetik
Zotius elmondása szerint j3 után valami nem kerek. Ha Téged ez meglep, annak nagyon örülök. Azt jelenti profi vagy. Én meg ugye egyáltalán nem vagyok fejlesztő, meg se próbálom.

Több
5 hónapja 3 hete - 5 hónapja 3 hete #17740 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Fejlesztő kerestetik
Na. Ez a nap is eljött.

Csontos Balázs kiigazította a kódot és így már Zotius névnapmodulja működik joomla 4 és 5 alatt is.

Letölthető a zotius.hu oldaláról.

Köszönjük mindkét Balázs áldozatos munkáját.
Utolsó szerkesztés: 5 hónapja 3 hete csicsa55 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zotius

Több
5 hónapja 3 hete #17741 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Fejlesztő kerestetik
Kedves Laci (Csicsa55),
Köszönöm, hogy felkaroltad egyszerű kis modulom továbbfejlesztésének közzétételét.

Kedves Balázs,
Nagyon köszönöm a modul J4/5-re átírásának javítását - nekem sajnos nem sikerült jól megoldani.

Köszönettel
Zoli