Mondanivalóm a munkaajánlatok kategóriába is beleillhetne, de mivel nem hivatalos, és inkább felhívás szándékú ezért teszem ide.
Van itt a joomlacms.hu-n egy tag, aki régeben nagyon aktív volt és saját kiegészítőket készített joomlához, ezen kívül komponens és modul lokalizációkat készített valamint fontokat magyaírott. Fontsuszter, a valódi nevét nem írom ki adatvédelmi jogok miatt. (zotius.hu)
Az egyik legjobb, legegyedibb teljesen saját produktuma a névnap modul. Szenzációs. Az összes név, mozgóünnepek, napkelte, napnyugta, minden benne van. Egy álommodul. Ezt ingyen közre is adta. Elkészítette annak idején joomla 2.5re meg a hármas szériára is, azonban az új joomlára már nem. Én valamennyire azért tartom Vele a kapcsolatot az éterben és szóvá tettem talán egy éve a migrálást vagy újraírást J4-re, amivel próbálkozott is, de állítólag elég macerás j4re fejleszteni és a dokumentációja sem az igazi a J4-nek. Most, hogy lassan két hete megszűnt a joomla 3 ingyenes támogatása és a fizetős is max másfél év, el kell gondolkodni az oldalak frissítésén. Ezt a modult használja a településünk önkormányzatának szájtja. Emiatt az egyetlen modul miatt nem tudom upgradelni. Szomorú is vagyok.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ezt a modult rajtam kívül még jópáran használják.
Erre kellene megoldást találnunk. Nem kérem ingyen, de természetesen egyedül nem szeretném és nem is tudnám fedezni a fejlesztési költségeit.
Ha valaki ezt be tudná vállalni és utána pénzért árulná én abban is benne vagyok.
Bár lehet jobban járunk, ha megvárjuk a Joomla 5-öt? Azt olvastam hónapokon belül kijön. Hát akkor a J4 sem lesz hosszú életű. annak idején a 2.5-ös joomla is talán két és fél évig volt támogatott. A Hármas széria kilenc évéhez képest ez nagyon gyér.
Esetleg tudsz javasolni valamit kovacshazi, vagy Csontos Balázs? (Neked ki merem írni a neved, mert üzemeltetőként nyilvános kell legyen.)