- Köszönetek: 4
Roockbuilder - Joomla! "Fogd és vidd" keretrendszer
- Laza
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2013 szept. 13 12:36 #1 Írta: Laza
Roockbuilder - Joomla! "Fogd és vidd" keretrendszer téma létrehozva Laza által
Nem is tudom, hogyan lehetne jellemezni, de ötletnek jó. 
Aki szeretne saját oldalt tervezni egyszerűen annak ajánlom RoockLab oldalát.

Aki szeretne saját oldalt tervezni egyszerűen annak ajánlom RoockLab oldalát.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 szept. 13 12:42 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Roockbuilder - Joomla! "Fogd és vidd" keretrendszer
A bemutatkozó videó alapján jónak tűnik.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2013 szept. 13 12:50 - 2013 szept. 13 12:52 #3 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Roockbuilder - Joomla! "Fogd és vidd" keretrendszer
Egyébként a Zoo is ilyen, és jövőben majd tervezik rendszerszinten is a Joomla!-ba CCK alapú tartalomépítést.
Például én ilyenekre gondolok: Nem lennének olyan komponensek mint a Kapcsolat, hanem lenne egy alap és abba bele lehetne húzni azokat a mezőket amiket én szeretnék, ezáltal én létrehozok egy új "komponenst" Kapcsolat néven, olyanra amilyenre szükségem van.
Például én ilyenekre gondolok: Nem lennének olyan komponensek mint a Kapcsolat, hanem lenne egy alap és abba bele lehetne húzni azokat a mezőket amiket én szeretnék, ezáltal én létrehozok egy új "komponenst" Kapcsolat néven, olyanra amilyenre szükségem van.
Utolsó szerkesztés: 2013 szept. 13 12:52 Balázs által.