Magic map detail
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
Magic map detail téma létrehozva kisgal által
A Tárgyban szereplő bővítményt vásároltam meg és szerettem volna használatba venni, de telepítéskor az alábbi üzenet fogad:
swfobject.js fájl nem létezik.
A joomla 2.5.7 és az ehhez való modult szeretném telepíteni. Rákerestem és telepítettem egy
flashmodult
de ezzel sem oldódott meg a probléma. Esetleg valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
swfobject.js fájl nem létezik.
A joomla 2.5.7 és az ehhez való modult szeretném telepíteni. Rákerestem és telepítettem egy
flashmodult
de ezzel sem oldódott meg a probléma. Esetleg valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: Magic map detail
Jár hozzá közvetlen támogatás is, ezt mindeképp érdemes kihasználni:
www.magicpoint.org/support.html
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
kisgal válaszolt a következő témában: Magic map detail
Szia!
A hiányzó fájlt külön töltöttem le, majd egyben visszacsomagolva már működik.
Köszi
A hiányzó fájlt külön töltöttem le, majd egyben visszacsomagolva már működik.
Köszi
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.