Beépített személyes üzenetküldés
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2012 szept. 19 09:52 #1 Írta: kisgal
Beépített személyes üzenetküldés téma létrehozva kisgal által
Sziasztok!
Ami a 2.5 verzióban lehetőség van személyes üzenetküldésre, az hogyan működik, mert vannak ugyan felhasználóim, de amikor ki szeretném választani, hogy kinek küldöm, ott meg aztán dög üres a lista.
Esetleg figyelmetlen voltam ismét?
Köszi a válaszokat.
Ami a 2.5 verzióban lehetőség van személyes üzenetküldésre, az hogyan működik, mert vannak ugyan felhasználóim, de amikor ki szeretném választani, hogy kinek küldöm, ott meg aztán dög üres a lista.
Esetleg figyelmetlen voltam ismét?
Köszi a válaszokat.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 szept. 19 10:23 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Beépített személyes üzenetküldés
Azt úgy mondanám, hogy tömeges üzenetküldő. Kifejezetten 1-2 embernek küldeni vele üzenetet nem leget. Itt a fórumon az
uddeIM van feltelepítve.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisgal
- kisgal
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
2012 szept. 19 14:18 #3 Írta: kisgal
kisgal válaszolt a következő témában: Beépített személyes üzenetküldés
Nem egészen értelek, az alábbi képek szerint kiválaszthatnám a csoportot és azon belül a tagot is, de mindegyik csoport üres és semmit nem tudok küldeni sem csoportnak sem személynek ezen keresztül.
Lehet valamit nem kapcsoltam be?
Lehet valamit nem kapcsoltam be?
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2012 szept. 19 17:15 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Beépített személyes üzenetküldés
Én oda-vissza történő felhasználói oldalon történő személyes üzenetküldésre gondoltam. 
Amire te gondolsz az egy úgynevezett belső admin üzenetküldő. Csak azok jelennek meg a listában, akiknek van jogosultságuk belépni az adminisztrációs felületbe.

Amire te gondolsz az egy úgynevezett belső admin üzenetküldő. Csak azok jelennek meg a listában, akiknek van jogosultságuk belépni az adminisztrációs felületbe.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kisgal