Globális konfiguráció

Több
2024 jan. 27 16:31 #1 Írta: SomogyiG
Globális konfiguráció téma létrehozva SomogyiG által
Üdvözletem
Joomla! 4-ről van szó. A globális konfigurációban meg van adva, hogy a cikkeknél milyen paramétereket rejtsen el, ill. mutasson meg. A főoldalon azt szerettem volna, hogy egy szövegen/képen kívül semmit se jelenítsen meg, azaz a címet, a szerkesztőt, és minden egyéb ilyesmit rejtsen el. Be is állítottam a főoldalhoz tartozó cikknél, hogy a globális konfigurációtól eltérően ennél semmit se jelenítsen meg. Eredmény: egyik kész cikknél sem jelenít meg semmit.
Van még egy másodlagos gondom. A cikkek allján meglévő Facebook, Twitter és Linkedln Ikonokat (logokat, vagy bármik is azok) semmilyen módon sem bírtam kiírtani.
Szerintem kinlódtam már annyit, hogy tanácsos volna alapértelmezettre visszaállítani a globális konfigurációt. Lehet, hogy csak figyelmetlen voltam, de nem találtam rá módot. Lehetséges ez egyáltalán, vagy radírozzak le mindent, és telepítsem újra?

Előre is köszönöm a segítséget.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2024 jan. 29 09:14 #2 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Globális konfiguráció
A nyitóoldali cikk beállításait a menüpontnál végezd el és ne a cikknél közvetlenül.
A FB,Twitter stb ikonok valószínűleg a sablonoddal együtt jöttek, mert a Joomlaban alaphelyzetben nincs benne.
1.Érdemes megnézni a sablon beállításait, nem lehet-e ott ezt kikapcsolni.
2. Vagy lehetséges, hogy egy plugin az ami ezt beszúrja a cikk végére
3, Vagy a sablonodban van egy HTML felülírás a cikkre és abban van benne a kód, akkor azt kell kitörölni.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!