Semmi menüpont és gomb nem működik...

Több
9 hónapja 1 hete - 9 hónapja 1 hete #17324 Írta: ChrisMix
Semmi menüpont és gomb nem működik... téma létrehozva ChrisMix által
Sziasztok!

Tapasztalt már olyat valaki, hogy az oldalam működik rendesen, minden beállítható az adminban és menthető DE ha belépek cikk szerkesztésbe (TinyMCE) akkor a cikkbe bele tudok írni, működik rendesen a szerkesztő, viszont egyszerűen nem működik se a mentés gomb, se a bezárás, semmi sem, de olyan szinten, hogy még fent a file menüsorra is hiába kattintok, egyszerűen nem történik semmi. Csak bezárni tudom a tallózó szoftvert, vagy a vissza gombbal visszalépni az előző oldalra. Csak a szerkesztés alatt nem működik semmi ráklikkelhető menüpont...
Felraktam a JCE editort - hátha majd az megoldja és azt használom, ebben pedig abszolút nem jelennek meg a szerkesztői fejléc, csak olyan mintha a cikk html kódot mutatná... (azt nem tudom hogyan lehet konfigurálni, mert még nem használtam, a beállításaiban szerkesztői felület ilyen módú állítását nem találtam).

Gyanítom nem a szerkesztőkkel van a probléma, hanem  az oldal valami elérési konfigurációja, vagy helytelen temp könyvtár elérés. Létezhet ez? Régebben működött a cikkszerkesztő, valamikor régebben valami frissítés csinálhatta a problémát, de eddig nem kellett cikket szerkesztenem és most vettem ezt észre.

A háttér az, hogy van egy domain nevem tárhellyel. Azóta van több domain nevem is, ugyanezen a tárhelyen. Az első domain van a gyökérben (/home/vizualcenter), a későbbiek pedig ez alatt (/home/vizualcenter/nagykrisztian.hu/.....
3.10.11 joomla, 7.4.33 php
Mielőtt frissíteném vagy migrálnám az oldalt, szeretném rendberakni, mert ha a migrálás / frissítés után valami hiba még ehhez hozzájön, az kibogózhatatlan lesz...
A vicc az, hogy az első domain vizualcenter.hu és a másik blenditak.hu joomla felületén minden működik, csak a nagykrisztian.hu alatt nem...

Valami ötlet, hogy mit nézzek meg?

     
Utolsó szerkesztés: 9 hónapja 1 hete ChrisMix által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 hónapja 1 hete #17326 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Semmi menüpont és gomb nem működik...
Nem tudom milyen verzióról frissítettél a J3.10.11-re, de valahol vagy fent maradt Joomla régebbi verziós fájl vagy nem került fel új verziós fájl.
Elsőre megpróbálnám a majdnem jó J3.10.11 verzióra felmásolni a Joomla3.10.11 verzió teljes csomagját az installation mappa nélkül és felülírni az összes fájlt.

A könyvtár struktúrában szerintem felesleges és nem tudom hogy jött létre a nagykrisztian.hu/nagykrisztian.hu mappa és almappái. A második nagykrisztian.hu és almappái szerintem törölhetőek.

A helyes mappa elérések, bár ez szerintem nem számít a nem működő gomboknál:
/home/vizualcenter/nagykrisztian.hu/administrator/logs és /home/vizualcenter/nagykrisztian.hu/tmp

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ChrisMix

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 hónapja 1 hete - 9 hónapja 1 hete #17338 Írta: ChrisMix
ChrisMix válaszolt a következő témában: Semmi menüpont és gomb nem működik...
Köszönöm a választ.
Visszaállítottam a temp és log könyvtárat és felülírtam a joomla telepítő zip-jéből a file-okat, de sajnos nem hozott eredményt.
Utolsó szerkesztés: 9 hónapja 1 hete ChrisMix által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 hónapja 1 hete #17339 Írta: ChrisMix
ChrisMix válaszolt a következő témában: Semmi menüpont és gomb nem működik...
Kipróbálta a Joomlan belül a frissítést a telepítőjén keresztű. A zöld csík széppen felfut, viszont utána ezt az üzenetet kaptam:


Lehet egész más a probléma, mint ahogy eddig gondoltam? Ezt hogyan tudnám javítani?

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!