Sziasztok!
Tapasztalt már olyat valaki, hogy az oldalam működik rendesen, minden beállítható az adminban és menthető DE ha belépek cikk szerkesztésbe (TinyMCE) akkor a cikkbe bele tudok írni, működik rendesen a szerkesztő, viszont egyszerűen nem működik se a mentés gomb, se a bezárás, semmi sem, de olyan szinten, hogy még fent a file menüsorra is hiába kattintok, egyszerűen nem történik semmi. Csak bezárni tudom a tallózó szoftvert, vagy a vissza gombbal visszalépni az előző oldalra. Csak a szerkesztés alatt nem működik semmi ráklikkelhető menüpont...
Felraktam a JCE editort - hátha majd az megoldja és azt használom, ebben pedig abszolút nem jelennek meg a szerkesztői fejléc, csak olyan mintha a cikk html kódot mutatná... (azt nem tudom hogyan lehet konfigurálni, mert még nem használtam, a beállításaiban szerkesztői felület ilyen módú állítását nem találtam).
Gyanítom nem a szerkesztőkkel van a probléma, hanem az oldal valami elérési konfigurációja, vagy helytelen temp könyvtár elérés. Létezhet ez? Régebben működött a cikkszerkesztő, valamikor régebben valami frissítés csinálhatta a problémát, de eddig nem kellett cikket szerkesztenem és most vettem ezt észre.
A háttér az, hogy van egy domain nevem tárhellyel. Azóta van több domain nevem is, ugyanezen a tárhelyen. Az első domain van a gyökérben (/home/vizualcenter), a későbbiek pedig ez alatt (/home/vizualcenter/nagykrisztian.hu/.....
3.10.11 joomla, 7.4.33 php
Mielőtt frissíteném vagy migrálnám az oldalt, szeretném rendberakni, mert ha a migrálás / frissítés után valami hiba még ehhez hozzájön, az kibogózhatatlan lesz...
A vicc az, hogy az első domain vizualcenter.hu és a másik blenditak.hu joomla felületén minden működik, csak a nagykrisztian.hu alatt nem...
Valami ötlet, hogy mit nézzek meg?