- Köszönetek: 0
Joomle Super user létrehozása
- f.geriszon
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2020 júl. 28 08:48 #1 Írta: f.geriszon
Joomle Super user létrehozása téma létrehozva f.geriszon által
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Jelenleg administrator ként tudok belépni egy joomla felületre, emellett van egy super user is a felületen, de ahhoz nincs hozzáférésem a super user fiókhoz.
Hogyan tudok létrehozni magamnak is super user beállítást? Elkezdtem új falhasználó létrehozását, de sajnos ott nem volt olyan lehetőség. Csak ezek az opciók merültek fel (melléklet ként fel is töltöttem a képernyőképet):
Public
– Guest
– Manager
┊ – Administrator
– Registered
┊ – Author
┊ ┊ – Editor
┊ ┊ ┊ – Publisher
Milyen megoldások jöhetnek szóba?
Válaszokat előre is köszönöm!
Gergő
Segítségre lenne szükségem. Jelenleg administrator ként tudok belépni egy joomla felületre, emellett van egy super user is a felületen, de ahhoz nincs hozzáférésem a super user fiókhoz.
Hogyan tudok létrehozni magamnak is super user beállítást? Elkezdtem új falhasználó létrehozását, de sajnos ott nem volt olyan lehetőség. Csak ezek az opciók merültek fel (melléklet ként fel is töltöttem a képernyőképet):
Public
– Guest
– Manager
┊ – Administrator
– Registered
┊ – Author
┊ ┊ – Editor
┊ ┊ ┊ – Publisher
Milyen megoldások jöhetnek szóba?
Válaszokat előre is köszönöm!
Gergő
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2020 júl. 28 09:29 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Joomle Super user létrehozása
Létre kell hoznod egy új Super User szintű felhasználót: docs.joomla.org/How_do_you_recover_or_re...ur_admin_password%3F
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!