Az oldalon regisztráció után hiba

Több
4 éve 4 hónapja #15669 Írta: kdshun
Az oldalon regisztráció után hiba téma létrehozva kdshun által
Próbálgattam az oldalamon a regisztrációt, és azt vettem észre, hogy ha regisztrálok, akkor regisztráció után (miután rákattintok a Fiók létrehozására) A KÉRT OLDAL NEM TALÁLHATÓ., és az oldal fejlécére húzva az egeret, azt írja: UNDEFINED CLASS CONSTANT TLS_IGNORE. De közben elkészíti a felhasználói fiók, viszont az email sem érkezik meg a felhasználóhoz. Mit tegyek?

Köszönöm!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 éve 4 hónapja #15673 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Az oldalon regisztráció után hiba
Így látatlanban nehéz segíteni, de a "hiba" üzenetben a TLS_IGNORE gyanús, hogy nem a levelező beállításokkal van-e gond. TLS azonosítás ott is szokott lenni és mivel azt írod közben a reg. sikerült csak az email nem megy el...
A Globáli konfigban a levelezés beállításainál nézd meg hogy kell-e a hitelesítés vagy jól van-e beállítva a hitelesítés

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
4 éve 4 hónapja #15675 Írta: kdshun
kdshun válaszolt a következő témában: Az oldalon regisztráció után hiba
Beállítottam az email levelezést, (tényleg nem volt jól beállítva), a teszt email is jól kiment, de maradt a viselkedése, az üzenet is, a felhasználót is létrehozza, (bár nem aktiválja, így nem sokat ér). Bekapcsoltam a hibakeresést is... Itt lehet élőben i megnézni: intelligensovoda.hu/

Több
4 éve 4 hónapja #15679 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Az oldalon regisztráció után hiba
Úgy látom a Virtuemartot használod regisztrációra. Próbáld meg esetleg az alap joomla regisztrációt, hogy az is hibára fut-e!

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu