- Köszönetek: 0
- Fórum
- Joomla!
- Beállítás és üzemeltetés
- Admin belépéskor: JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationjoomla
Admin belépéskor: JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationjoomla
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2020 ápr. 15 15:13 #1 Írta: kristofkata
Admin belépéskor: JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationjoomla téma létrehozva kristofkata által
Sziasztok!
Nem tudok belépni az adminba, ezt írja ki:
Figyelmeztetés
JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationjoomla
JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationcookie
Próbáltam utána nézni...
- Próbálkoztam megkeresni a PHPMyAdminban az adatbázisban jos plugins, a plg authentication stb. táblákat de nem találtam. Lehet nem jó helyen vagy nem jól kerestem..?
- Töröltem a plugin > joomla és a cookie mappákban levő fájlokat és újból feltöltöttem a joomla mappákból.
- A javasolt kódokkal SQL lekérdezés-t is csináltam, de csak rontott a helyzeten. Most már a plgauthenticationgmail-t és a plgauthenticationldap-t is kiírja.
Mi a megoldás?
Köszönök minden segítséget!
Nem tudok belépni az adminba, ezt írja ki:
Figyelmeztetés
JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationjoomla
JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationcookie
Próbáltam utána nézni...
- Próbálkoztam megkeresni a PHPMyAdminban az adatbázisban jos plugins, a plg authentication stb. táblákat de nem találtam. Lehet nem jó helyen vagy nem jól kerestem..?
- Töröltem a plugin > joomla és a cookie mappákban levő fájlokat és újból feltöltöttem a joomla mappákból.
- A javasolt kódokkal SQL lekérdezés-t is csináltam, de csak rontott a helyzeten. Most már a plgauthenticationgmail-t és a plgauthenticationldap-t is kiírja.
Mi a megoldás?
Köszönök minden segítséget!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2020 ápr. 16 08:18 #2 Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Admin belépéskor: JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationjoomla
Ha jól értem akkor nem tartom túl jó ötletnek a plugins/authentication/ mappa törlését. Ide mindenképpen töltsd fel a Joomla csomagban levő mappákat és tartalmukat, ez elvileg 4 mappa (cookie, gmail, joomla, ldap)
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2020 ápr. 16 08:49 #3 Írta: kristofkata
kristofkata válaszolt a következő témában: Admin belépéskor: JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationjoomla
Nem töröltem ezeket a mappákat... sőt azzal kezdtem, hogy a mappákban lévő fájlokat töröltem és a joomla csomagból töltöttem fel újból... ahogy Te is írtad. De ettől sajnos nem változott semmi.
A joom és a tmp mappában találtam ilyeneket: plugins/authentication/cookie, joomla stb..
Mind a két helyen lecseréltem a fájlokat... megcsináljam, hogy a mappákat cserélem le, nem csak a benne lévő fájlokat... vagy ennek nincs értelme?
A joom és a tmp mappában találtam ilyeneket: plugins/authentication/cookie, joomla stb..
Mind a két helyen lecseréltem a fájlokat... megcsináljam, hogy a mappákat cserélem le, nem csak a benne lévő fájlokat... vagy ennek nincs értelme?
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2020 ápr. 16 09:43 #4 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Admin belépéskor: JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationjoomla
A kérdés az, hogy korábban be tudtál lépni?
Ha igen akkor azt kell kideríteni mi történhetett?
1. A fájlok sérültek? Ez esetben lehet érdemes a teljes megfelelő Joomla verziót felmásolni az installation mappa nélkül, ezt az gondolom mindenképpen érdemes
2. Adatbázis probléma? Nincs egy automatikus mentés a szerveren vagy saját mentés amiből visszaállítható?
Ha igen akkor azt kell kideríteni mi történhetett?
1. A fájlok sérültek? Ez esetben lehet érdemes a teljes megfelelő Joomla verziót felmásolni az installation mappa nélkül, ezt az gondolom mindenképpen érdemes
2. Adatbázis probléma? Nincs egy automatikus mentés a szerveren vagy saját mentés amiből visszaállítható?
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2020 ápr. 19 09:42 #5 Írta: kristofkata
kristofkata válaszolt a következő témában: Admin belépéskor: JAuthentication: :hitelesítés: Nem sikerült betölteni a beépülő modult: plgauthenticationjoomla
Köszönöm!
Most már be tudok lépni az adminba, de weboldalra nem.
Ezt írja ki:
"Az oldal nem működikA(z) jewel4paw.hu jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 500"
A "Hibajelentést"-t maximumra állítva, pedig ezt:
"Warning: require_once(/home4/jewelpaw/public_html/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/jewelpaw/public_html/templates/milano/error.php on line 28
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home4/jewelpaw/public_html/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home4/jewelpaw/public_html/templates/milano/error.php on line 28"
Én ebből szinte semmit nem értek
Mit csináljak?
Köszönöm!
Most már be tudok lépni az adminba, de weboldalra nem.
Ezt írja ki:
"Az oldal nem működikA(z) jewel4paw.hu jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
HTTP ERROR 500"
A "Hibajelentést"-t maximumra állítva, pedig ezt:
"Warning: require_once(/home4/jewelpaw/public_html/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/jewelpaw/public_html/templates/milano/error.php on line 28
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home4/jewelpaw/public_html/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/share/pear') in /home4/jewelpaw/public_html/templates/milano/error.php on line 28"
Én ebből szinte semmit nem értek

Mit csináljak?
Köszönöm!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2020 ápr. 20 10:53 #6 Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
Első körben ezt a fájlt nevezd át amire tetszik: /home4/jewelpaw/public_html/templates/milano/error.php
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- kristofkata
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
-
Kevesebb Több
2020 ápr. 23 12:26 - 2020 ápr. 23 17:34 #7 Írta: kristofkata
Köszönöm!
Sajnos nem segített és azt hiszem, nagyobb a probléma... ha nem jutok semmire a fejlesztőtől leszek kénytelen segítséget kérni.
Sajnos nem segített és azt hiszem, nagyobb a probléma... ha nem jutok semmire a fejlesztőtől leszek kénytelen segítséget kérni.
Utolsó szerkesztés: 2020 ápr. 23 17:34 kristofkata által.