- Köszönetek: 0
Link nem működik
- tudatlan2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
3 éve 7 hónapja #15440
Írta: tudatlan2
Link nem működik téma létrehozva tudatlan2 által
Sziasztok,
adott egy lelkes amatőr, aki Joomal alapú oldalt csinált. Teljesen demo. Bár a tartalom és a design marad, azaz mégsem demo
De van egy kis gond.
Egy linket létrehozva, rákattintok, a fülön megjelenik a cikk címe, de maga a tartalom az nem.
Az oldal:
koszegikalandok.hu/
És a link a Kisvonattal a Kőszegi-hegységbe - 6 órás túra. Valamit csinál, mintha megnyitná, de visszajön az eredeti oldal.
Szerintem valamit a modulokkal cseszett el, mert mindent külön modulba tett.
Esetleg valakinek ötlete?
Köszönöm
adott egy lelkes amatőr, aki Joomal alapú oldalt csinált. Teljesen demo. Bár a tartalom és a design marad, azaz mégsem demo

De van egy kis gond.
Egy linket létrehozva, rákattintok, a fülön megjelenik a cikk címe, de maga a tartalom az nem.
Az oldal:
koszegikalandok.hu/
És a link a Kisvonattal a Kőszegi-hegységbe - 6 órás túra. Valamit csinál, mintha megnyitná, de visszajön az eredeti oldal.
Szerintem valamit a modulokkal cseszett el, mert mindent külön modulba tett.
Esetleg valakinek ötlete?
Köszönöm
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
3 éve 7 hónapja #15442
Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Link nem működik
Az első linked a Kisvonattal a Kőszegi-hegységbe - 6 órás túra működik csak a nyitó oldali modulok is megjelennek előtte utána. Itt a modulokat kellen megfelelően beállítani. Regularlabs - Advanced Modul Manager esetleg segíthet, de a Joomla alap modulkezelőkkel is megoldható.
Az alatta levő kettő (Kisvonattal a Hétforráshoz - 3 órás túra, Kisvonattal a távoli Stájer házakhoz - 6 órás túra) viszont már valóban nem hozza be a cikket. A gyanúm, hogy itt talán a sablon van úgy beállítva, hogy ezen oldalaknál a component rész ne jelenjen meg. Erre igazán választ csak az admin felületre belépve lehetne adni.
Az alatta levő kettő (Kisvonattal a Hétforráshoz - 3 órás túra, Kisvonattal a távoli Stájer házakhoz - 6 órás túra) viszont már valóban nem hozza be a cikket. A gyanúm, hogy itt talán a sablon van úgy beállítva, hogy ezen oldalaknál a component rész ne jelenjen meg. Erre igazán választ csak az admin felületre belépve lehetne adni.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- tudatlan2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
3 éve 7 hónapja #15453
tudatlan2 válaszolt a következő témában: Link nem működik
Köszönöm.
A gond az volt, hogy mindent modulokkal oldott meg cikkek helyett, folyamatosan alakítjuk át.
Letöltöttem neki az ajánlott komponenst és próbálkozok, de gond, hogy a Kezdőlapon lévő cikk linkjére kattintva megnyitja külön oldalon, de a modul (slide) ott marad, holott a beállításoknál csak a kezdőoldal van megadva, ahol meg kellene jelennie.
Illetve, ha frissítem az oldalt, akkor az oldal közepére dob. Ezt vajon miért csinálja?
A gond az volt, hogy mindent modulokkal oldott meg cikkek helyett, folyamatosan alakítjuk át.
Letöltöttem neki az ajánlott komponenst és próbálkozok, de gond, hogy a Kezdőlapon lévő cikk linkjére kattintva megnyitja külön oldalon, de a modul (slide) ott marad, holott a beállításoknál csak a kezdőoldal van megadva, ahol meg kellene jelennie.
Illetve, ha frissítem az oldalt, akkor az oldal közepére dob. Ezt vajon miért csinálja?
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
3 éve 7 hónapja #15459
Írta: kovacshazi
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Link nem működik
Nem gondolom, hogy a linknek új ablakban kellene megnyílnia ahhoz, hogy a modulbeállítások érvényesek legyenek, a felső slidenál valószínűleg van még valami beállítás amit talán nem vettetek észre, mert az ajánlott pluginnal ezek a megoldások működni szoktak.
Azt nem értem mire gondolsz az alatt hogyha frissíted az oldalt akkor középre dob.
Azt nem értem mire gondolsz az alatt hogyha frissíted az oldalt akkor középre dob.
www.webprogramok.hu
www.joomladay.hu
- tudatlan2
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
3 éve 7 hónapja #15469
tudatlan2 válaszolt a következő témában: Link nem működik
Átbogarásztam még egyszer, semmit nem találok. Az, hogy a főoldalon van a link és ott kattintok, az nem lehet, hogy azt jelenti, hogy olyan, mintha a főoldalon maradt volna?
A közép meg úgy, hogy azt várnám, ha legörgetek pár cikkel lejjebb és ott nyomok egy F5-öt, akkor frissíti az oldalt és a lap tetejét látom. Ehhez képest a 3-4-5-6. cikket látom.
A közép meg úgy, hogy azt várnám, ha legörgetek pár cikkel lejjebb és ott nyomok egy F5-öt, akkor frissíti az oldalt és a lap tetejét látom. Ehhez képest a 3-4-5-6. cikket látom.