Link nem működik

Több
3 éve 7 hónapja #15440 Írta: tudatlan2
Link nem működik téma létrehozva tudatlan2 által
Sziasztok,

adott egy lelkes amatőr, aki Joomal alapú oldalt csinált. Teljesen demo. Bár a tartalom és a design marad, azaz mégsem demo :)
De van egy kis gond.
Egy linket létrehozva, rákattintok, a fülön megjelenik a cikk címe, de maga a tartalom az nem.
Az oldal:
koszegikalandok.hu/
És a link a Kisvonattal a Kőszegi-hegységbe - 6 órás túra. Valamit csinál, mintha megnyitná, de visszajön az eredeti oldal.
Szerintem valamit a modulokkal cseszett el, mert mindent külön modulba tett.
Esetleg valakinek ötlete?
Köszönöm

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
3 éve 7 hónapja #15442 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Link nem működik
Az első linked a Kisvonattal a Kőszegi-hegységbe - 6 órás túra működik csak a nyitó oldali modulok is megjelennek előtte utána. Itt a modulokat kellen megfelelően beállítani. Regularlabs - Advanced Modul Manager esetleg segíthet, de a Joomla alap modulkezelőkkel is megoldható.

Az alatta levő kettő (Kisvonattal a Hétforráshoz - 3 órás túra, Kisvonattal a távoli Stájer házakhoz - 6 órás túra) viszont már valóban nem hozza be a cikket. A gyanúm, hogy itt talán a sablon van úgy beállítva, hogy ezen oldalaknál a component rész ne jelenjen meg. Erre igazán választ csak az admin felületre belépve lehetne adni.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
3 éve 7 hónapja #15453 Írta: tudatlan2
tudatlan2 válaszolt a következő témában: Link nem működik
Köszönöm.
A gond az volt, hogy mindent modulokkal oldott meg cikkek helyett, folyamatosan alakítjuk át.
Letöltöttem neki az ajánlott komponenst és próbálkozok, de gond, hogy a Kezdőlapon lévő cikk linkjére kattintva megnyitja külön oldalon, de a modul (slide) ott marad, holott a beállításoknál csak a kezdőoldal van megadva, ahol meg kellene jelennie.

Illetve, ha frissítem az oldalt, akkor az oldal közepére dob. Ezt vajon miért csinálja?

Több
3 éve 7 hónapja #15459 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Link nem működik
Nem gondolom, hogy a linknek új ablakban kellene megnyílnia ahhoz, hogy a modulbeállítások érvényesek legyenek, a felső slidenál valószínűleg van még valami beállítás amit talán nem vettetek észre, mert az ajánlott pluginnal ezek a megoldások működni szoktak.

Azt nem értem mire gondolsz az alatt hogyha frissíted az oldalt akkor középre dob.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
3 éve 7 hónapja #15469 Írta: tudatlan2
tudatlan2 válaszolt a következő témában: Link nem működik
Átbogarásztam még egyszer, semmit nem találok. Az, hogy a főoldalon van a link és ott kattintok, az nem lehet, hogy azt jelenti, hogy olyan, mintha a főoldalon maradt volna?

A közép meg úgy, hogy azt várnám, ha legörgetek pár cikkel lejjebb és ott nyomok egy F5-öt, akkor frissíti az oldalt és a lap tetejét látom. Ehhez képest a 3-4-5-6. cikket látom.