file Cikk megjelenítés úgy, hogy az a modul, amiből meg lett hívva a cikk, nem jelenjen meg az oldal "tetején".

Több
2019 dec. 03 09:58 - 2019 dec. 03 10:05 #1 Írta: bigzso
Hali!
Szóval hogy is írjam le....
Megpróbálom körbe írni a problémát, nem lesz egyszerű.
Adott egy kategória, benne cikkek, képekkel, csilli-villi.
Adott több modul, amelyekkel aránylag ízlésesen a kategória cikkeit megjelenítem egy lapon. Ehhez tartozik egy menü természetesen.
Ha rákattintok egy cikkre a modulban, akkor megjelenik a cikk teljesen terjedelemben és a modul pedig nem virít a lap tetején a többi cikkel, hogy lefelé kelljen tekergetni az oldalt a cikk olvasásához. A Breadcrumbs-ban ilyenkor érdekes módon nincs semmi, üres. Eddig minden kafa.
Na már most, Copy-zom a kategóriát, a menüt, a modult, mindent ugyanúgy beállítok, mint az előzőnél, de ha már ennél a modulnál kattintok egy cikkre, akkor a modul ugyanúgy megjelenik, és csak alatta jelenik meg a cikk, a Breadcrumbs meg tele van valami hosszú (mintha egymásra hivatkozó) linkkel.
Arra jöttem rá, hogy a kategóriával kapcsolatos a dolog, mert bármely modullal próbáltam, mindig csak az adott kategóriával működött, egy másikkal már nem. Volt olyan, hogy ugyanabba a modulba betettem két kategóriát is a cikkeikkel, és ha a "működő" kategória cikkére kattintottam jó volt, ha egy másikra, akkor meg nem.
Valakinek ötlet?
Köszi
Utolsó szerkesztés: 2019 dec. 03 10:05 bigzso által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2020 jan. 10 08:55 #2 Írta: kovacshazi
Regularlabs Advanced Modul Manager sokkal jobb mint az alap jommla beállítások.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
2020 jan. 10 09:02 #3 Írta: bigzso

Több
2020 jan. 13 15:53 #4 Írta: Balázs
Inspiráció: Én például csináltam már olyat, hogy egy cikkbe tettem be különböző menük tartalmait, és ezeket a menüpontokat pedig elrejtettem a menükezelő segítségével a Components Anywhere segítségével: www.regularlabs.com/extensions/componentsanywhere

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu