- Fórum
- Joomla!
- Beállítás és üzemeltetés
- Egy adott cikk betöltése után, ne jelenítődjenek meg bizonyos modulok
Egy adott cikk betöltése után, ne jelenítődjenek meg bizonyos modulok
- soslajos
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2018 márc. 21 19:58 #1 Írta: soslajos
Egy adott cikk betöltése után, ne jelenítődjenek meg bizonyos modulok téma létrehozva soslajos által
Sziasztok!
A Purity III témát használom az oldalamon.
A kezdőoldalam egy kategória blog, aminek a jobb oldalán (sidebar 2) ott van egy felhő és egy facebook modul.
Na mármost az a kérdésem, hogy azt valahogyan meg lehet oldani, ha valaki, akár én egy cikkre kattintok ezen a kategórián belül, akkor mikor megjelenik a cikk, a jobb oldalon ne legyen ott a felhő modul és a facebook modul?
A képek: p1.picsto.re/QLlr5.png p1.picsto.re/QMzhO.png
Az oldal, ha esetleg nem voltam elég érthető
- hellobekes.hu
A Purity III témát használom az oldalamon.
A kezdőoldalam egy kategória blog, aminek a jobb oldalán (sidebar 2) ott van egy felhő és egy facebook modul.
Na mármost az a kérdésem, hogy azt valahogyan meg lehet oldani, ha valaki, akár én egy cikkre kattintok ezen a kategórián belül, akkor mikor megjelenik a cikk, a jobb oldalon ne legyen ott a felhő modul és a facebook modul?
A képek: p1.picsto.re/QLlr5.png p1.picsto.re/QMzhO.png
Az oldal, ha esetleg nem voltam elég érthető

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
2018 márc. 23 10:59 #2 Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Egy adott cikk betöltése után, ne jelenítődjenek meg bizonyos modulok
Szia!
Erre ugyancsak a RegularLabs által készített Advanced Module Manager -rel van lehetőség (hasonló kérdés volt nemrég kép megjelenítő modullal kapcsolatban), amikoris a menüpontok, vagy cikkek esetén letiltható a modul.
Erre ugyancsak a RegularLabs által készített Advanced Module Manager -rel van lehetőség (hasonló kérdés volt nemrég kép megjelenítő modullal kapcsolatban), amikoris a menüpontok, vagy cikkek esetén letiltható a modul.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

A következő felhasználók mondtak köszönetet: soslajos
- soslajos
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
2018 márc. 23 15:36 #3 Írta: soslajos
soslajos válaszolt a következő témában: Egy adott cikk betöltése után, ne jelenítődjenek meg bizonyos modulok
Köszönöm! Így már minden frankón működik!