- Köszönetek: 3
A modul beállítás lapján a képernyő fehér lett, és a bal felső sarokban előjött egy lenyitható ablakocska, mi a teendő?
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
A modul beállítás lapján a képernyő fehér lett, és a bal felső sarokban előjött egy lenyitható ablakocska, mi a teendő? téma létrehozva Pappy által
Szép estét mindenkinek!
Érdekes dolgot vettem észre az imént, amit még sosem láttam korábban.
Feltelepítettem egy modult (js facebook sidebox) de ez rendben ment. Majd beléptem a modulkezelőbe, hogy állítgatok rajta.
A poziciója a modulnak none és amúgy alapban le volt tiltva de ebben nincs különleges.
Beléeléptem. Ekkor 1 pillanatra láttam a modul beállítás lapját, majd a képernyő fehér lett, és a bal felső darokba előjött egy lenyitható ablakocska, amiben benne volt a modul neve, de a fehér lapon csak ez volt, állítani semmit sem lehet, csak a visszanyil segít elhagyni a fehérséget.
Ekkor a modulkezelőben a fent említett modul lakattal zárolva, én ezt visszavettem, majd bele újra és újra éppen ez történt.
Kipróbáltam akkor másik modulokkal is, és mostmár minden modulra ezt a reakciót kapom.
láttatok már ilyet? (az oldal minden egyéb elemét tudom állítgatni emeddig)
Érdekes dolgot vettem észre az imént, amit még sosem láttam korábban.
Feltelepítettem egy modult (js facebook sidebox) de ez rendben ment. Majd beléptem a modulkezelőbe, hogy állítgatok rajta.
A poziciója a modulnak none és amúgy alapban le volt tiltva de ebben nincs különleges.
Beléeléptem. Ekkor 1 pillanatra láttam a modul beállítás lapját, majd a képernyő fehér lett, és a bal felső darokba előjött egy lenyitható ablakocska, amiben benne volt a modul neve, de a fehér lapon csak ez volt, állítani semmit sem lehet, csak a visszanyil segít elhagyni a fehérséget.
Ekkor a modulkezelőben a fent említett modul lakattal zárolva, én ezt visszavettem, majd bele újra és újra éppen ez történt.
Kipróbáltam akkor másik modulokkal is, és mostmár minden modulra ezt a reakciót kapom.
láttatok már ilyet? (az oldal minden egyéb elemét tudom állítgatni emeddig)
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
Pappy válaszolt a következő témában: A modul beállítás lapján a képernyő fehér lett, és a bal felső sarokban előjött egy lenyitható ablakocska, mi a teendő?
Joomla 3.6.3-ra való frissítés után többen tapasztalhatják, hogy a Modulkezelőben a modulszerkesztés nem működik: az egyes modulokra való kattintás után modulszerkesztő oldal csak egy pillanatra jelenik meg, utána egy fehér oldal látszódik, rajta egyetlen lenyíló menüvel.
A problémát az okozza, hogy a Joomla 3.6.3-ban módosult néhány JS fájl és kód részlet, így a régi verziók már nem működnek. A hibát úgy tudod elhárítani, hogy törlöd a gyorsítótárakat az alábbi helyeken:
Rendszer > Gyorsítótár törlése, majd felül válaszd az "Összes törlése" gombot.
Ezután töröld a böngésződ gyorsítótárát is!
Ha esetleg CloudFlare (vagy egyéb szerver oldali) gyorsítótárazást is használsz, ne felejtsd el azt is törölni! A CloudFlare esetében ezt a Caching menü alatt teheted meg: kattints a megnyíló oldalon a kék "Purge Individual Files" gomb melletti lefelé mutató nyílra, majd válaszd a Purge Everything lehetőséget.
Ez a pár egyszerű lépés megoldja a problémát!
A problémát az okozza, hogy a Joomla 3.6.3-ban módosult néhány JS fájl és kód részlet, így a régi verziók már nem működnek. A hibát úgy tudod elhárítani, hogy törlöd a gyorsítótárakat az alábbi helyeken:
Rendszer > Gyorsítótár törlése, majd felül válaszd az "Összes törlése" gombot.
Ezután töröld a böngésződ gyorsítótárát is!
Ha esetleg CloudFlare (vagy egyéb szerver oldali) gyorsítótárazást is használsz, ne felejtsd el azt is törölni! A CloudFlare esetében ezt a Caching menü alatt teheted meg: kattints a megnyíló oldalon a kék "Purge Individual Files" gomb melletti lefelé mutató nyílra, majd válaszd a Purge Everything lehetőséget.
Ez a pár egyszerű lépés megoldja a problémát!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
Balázs válaszolt a következő témában: A modul beállítás lapján a képernyő fehér lett, és a bal felső sarokban előjött egy lenyitható ablakocska, mi a teendő?
Volt már régebben szó róla:
joomlacms.hu/fórum/beállítás-és-üzemelte...dulom-tartalma#10626
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.