A modul beállítás lapján a képernyő fehér lett, és a bal felső sarokban előjött egy lenyitható ablakocska, mi a teendő?

Több
6 éve 9 hónapja #11313 Írta: Pappy
Szép estét mindenkinek!

Érdekes dolgot vettem észre az imént, amit még sosem láttam korábban.

Feltelepítettem egy modult (js facebook sidebox) de ez rendben ment. Majd beléptem a modulkezelőbe, hogy állítgatok rajta.
A poziciója a modulnak none és amúgy alapban le volt tiltva de ebben nincs különleges.
Beléeléptem. Ekkor 1 pillanatra láttam a modul beállítás lapját, majd a képernyő fehér lett, és a bal felső darokba előjött egy lenyitható ablakocska, amiben benne volt a modul neve, de a fehér lapon csak ez volt, állítani semmit sem lehet, csak a visszanyil segít elhagyni a fehérséget.
Ekkor a modulkezelőben a fent említett modul lakattal zárolva, én ezt visszavettem, majd bele újra és újra éppen ez történt.
Kipróbáltam akkor másik modulokkal is, és mostmár minden modulra ezt a reakciót kapom.

láttatok már ilyet? (az oldal minden egyéb elemét tudom állítgatni emeddig)

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
6 éve 9 hónapja #11314 Írta: Pappy
Joomla 3.6.3-ra való frissítés után többen tapasztalhatják, hogy a Modulkezelőben a modulszerkesztés nem működik: az egyes modulokra való kattintás után modulszerkesztő oldal csak egy pillanatra jelenik meg, utána egy fehér oldal látszódik, rajta egyetlen lenyíló menüvel.

A problémát az okozza, hogy a Joomla 3.6.3-ban módosult néhány JS fájl és kód részlet, így a régi verziók már nem működnek. A hibát úgy tudod elhárítani, hogy törlöd a gyorsítótárakat az alábbi helyeken:

Rendszer > Gyorsítótár törlése, majd felül válaszd az "Összes törlése" gombot.
Ezután töröld a böngésződ gyorsítótárát is!
Ha esetleg CloudFlare (vagy egyéb szerver oldali) gyorsítótárazást is használsz, ne felejtsd el azt is törölni! A CloudFlare esetében ezt a Caching menü alatt teheted meg: kattints a megnyíló oldalon a kék "Purge Individual Files" gomb melletti lefelé mutató nyílra, majd válaszd a Purge Everything lehetőséget.
Ez a pár egyszerű lépés megoldja a problémát!

Több
6 éve 9 hónapja #11315 Írta: Balázs

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu