- Köszönetek: 0
Hogyan tudom orvosolni a strict standards hibát?
- csige791
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
7 éve 5 napja - 7 éve 5 napja #10455
Írta: csige791
Hogyan tudom orvosolni a strict standards hibát? téma létrehozva csige791 által
Sziasztok
Az alább linkelt oldalon a user pontjai helyett egy hibaüzenet található. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet vele kezdeni? Az oldal a Tracks bővítményt használja, írtam a hivatalos fórumba, de szeptember 2.-a óta semmi válasz.
www.hunmotorsport.co.uk/index.php/compon...ividual/1-JAN/2-2015
Az alább linkelt oldalon a user pontjai helyett egy hibaüzenet található. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet vele kezdeni? Az oldal a Tracks bővítményt használja, írtam a hivatalos fórumba, de szeptember 2.-a óta semmi válasz.
www.hunmotorsport.co.uk/index.php/compon...ividual/1-JAN/2-2015
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 napja csige791 által.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Zotius
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
7 éve 5 napja #10456
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Zotius válaszolt a következő témában: Hogyan tudom orvosolni a strict standards hibát?
Ez nem hiba, csak figyelmeztetés.
A frontenden megjelenő hibaüzeneteket letilthatod, ha a készítesz egy php.ini fájlt az alábbi tartalommal és azt felrakod a site gyökérmappájába. (Vagy, ha már van valamilyen tartalommal ott egy php.ini, akkor ezzel az utasítással egészítsd ki.)
Ettől a probléma továbbra is fenn fog állni, csak nem csúfítják el az üzenetek a frontendet.
Alapvető, végleges megoldást a racing komponensed készítője adhat, ha kijavítja a kódot a php szabványnak megfelelően.
A frontenden megjelenő hibaüzeneteket letilthatod, ha a készítesz egy php.ini fájlt az alábbi tartalommal és azt felrakod a site gyökérmappájába. (Vagy, ha már van valamilyen tartalommal ott egy php.ini, akkor ezzel az utasítással egészítsd ki.)
Code:
; - Show all errors, except for notices
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT
Alapvető, végleges megoldást a racing komponensed készítője adhat, ha kijavítja a kódot a php szabványnak megfelelően.
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

A következő felhasználók mondtak köszönetet: csige791
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
7 éve 3 napja #10458
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan tudom orvosolni a strict standards hibát?
Itt egy átfogóbb leírás is:
Solving the Strict Standards: Non-static method Joomla error
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: csige791
- csige791
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
7 éve 1 napja #10461
Írta: csige791
csige791 válaszolt a következő témában: Hogyan tudom orvosolni a strict standards hibát?
Nagyon szépen köszönöm, működik.