Bővítmény törlés utáni hibaüzenet

Több
7 éve 2 hónapja #10409 Írta: Mirian
Bővítmény törlés utáni hibaüzenet téma létrehozva Mirian által
Sziasztok!

"Tisztogattam" a bővítményeket és a kezelőben töröltem amit mégsem használtam fel az oldalhoz. Többek között az Akeeba fájlokat is, ami a biztonsági mentést csinálta, mert kiderült, hogy a szolgáltató folyamatosan ment, akár kérésre is, így feleslegessé vált.
Azt hittem (már bánom), hogy hasznos műveletet hajtok végre, majd a sablonkezelőben a részecskék helyett html-kódokat és kilépéskor pedig az alábbi hibaüzenetet kaptam:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by
(output started at/home/www/clients/client1633/web4721/web/plugins/system/slider/slider.php:1) in
/home/www/clients/lient1633/web4721/web/libraries/joomla/session/handler/joomla.php on line 105

Van esetleg valakinek ötlete, hogyan javíthatnám, amit elrontottam?
Köszi előre is!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 2 hónapja #10410 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet
Az akeeba törlése biztosan nem tesz ilyet, de elképzelhető, hogy valamilyen összetevőt sikerült törölnöd még ezen kívül amit a sablonod használ. A legegyszerűbb módja a visszaállításnak, ha a szolgáltatódtól kéred biztonsági mentésből.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mirian

Több
7 éve 2 hónapja #10411 Írta: Mirian
Mirian válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet

freepetya írta: Az akeeba törlése biztosan nem tesz ilyet, de elképzelhető, hogy valamilyen összetevőt sikerült törölnöd még ezen kívül amit a sablonod használ. A legegyszerűbb módja a visszaállításnak, ha a szolgáltatódtól kéred biztonsági mentésből.

Értem. Beszéltem velük tegnap, csak reméltem, hátha lelek valami megoldást, mert sok munkát tettem bele az elmúlt napokban és náluk a biztonsági mentés nem mindennap van.

Igen, nem zárom ki, hogy valamit törölhettem, mert a hiba tuti nem magától szokott megszületni. :)
Mindenből tanul az ember.

Köszi szépen a segítséged!

Több
7 éve 2 hónapja #10412 Írta: freepetya
freepetya válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet
A hibajelentési módot nem változtattad a globális beállításokban?

Több
7 éve 2 hónapja #10413 Írta: Mirian
Mirian válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet

freepetya írta: A hibajelentési módot nem változtattad a globális beállításokban?

Nem.
Jelenleg nincs a rendszerben hibakeresés. Így van beállítva.
Viszont a Bővítménykezelőben a Gyorsítótárat frissítettem miután töröltem a felesleges modulokat.

Több
7 éve 2 hónapja #10414 Írta: csezo
csezo válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet
Akkor egyrészt itt az idő, hogy kipróbáld a szolgáltató általi mentésből való visszaállítást.

Legrosszabb esetben meg kell nézni a hivatkozott php fájlok tartalmát, hogy mire hivatkoznak

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.