- Köszönetek: 0
Bővítmény törlés utáni hibaüzenet
- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Bővítmény törlés utáni hibaüzenet téma létrehozva Mirian által
Sziasztok!
"Tisztogattam" a bővítményeket és a kezelőben töröltem amit mégsem használtam fel az oldalhoz. Többek között az Akeeba fájlokat is, ami a biztonsági mentést csinálta, mert kiderült, hogy a szolgáltató folyamatosan ment, akár kérésre is, így feleslegessé vált.
Azt hittem (már bánom), hogy hasznos műveletet hajtok végre, majd a sablonkezelőben a részecskék helyett html-kódokat és kilépéskor pedig az alábbi hibaüzenetet kaptam:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by
(output started at/home/www/clients/client1633/web4721/web/plugins/system/slider/slider.php:1) in
/home/www/clients/lient1633/web4721/web/libraries/joomla/session/handler/joomla.php on line 105
Van esetleg valakinek ötlete, hogyan javíthatnám, amit elrontottam?
Köszi előre is!
"Tisztogattam" a bővítményeket és a kezelőben töröltem amit mégsem használtam fel az oldalhoz. Többek között az Akeeba fájlokat is, ami a biztonsági mentést csinálta, mert kiderült, hogy a szolgáltató folyamatosan ment, akár kérésre is, így feleslegessé vált.
Azt hittem (már bánom), hogy hasznos műveletet hajtok végre, majd a sablonkezelőben a részecskék helyett html-kódokat és kilépéskor pedig az alábbi hibaüzenetet kaptam:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by
(output started at/home/www/clients/client1633/web4721/web/plugins/system/slider/slider.php:1) in
/home/www/clients/lient1633/web4721/web/libraries/joomla/session/handler/joomla.php on line 105
Van esetleg valakinek ötlete, hogyan javíthatnám, amit elrontottam?
Köszi előre is!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
freepetya válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet
Az akeeba törlése biztosan nem tesz ilyet, de elképzelhető, hogy valamilyen összetevőt sikerült törölnöd még ezen kívül amit a sablonod használ. A legegyszerűbb módja a visszaállításnak, ha a szolgáltatódtól kéred biztonsági mentésből.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mirian
- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Mirian válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet
freepetya írta: Az akeeba törlése biztosan nem tesz ilyet, de elképzelhető, hogy valamilyen összetevőt sikerült törölnöd még ezen kívül amit a sablonod használ. A legegyszerűbb módja a visszaállításnak, ha a szolgáltatódtól kéred biztonsági mentésből.
Értem. Beszéltem velük tegnap, csak reméltem, hátha lelek valami megoldást, mert sok munkát tettem bele az elmúlt napokban és náluk a biztonsági mentés nem mindennap van.
Igen, nem zárom ki, hogy valamit törölhettem, mert a hiba tuti nem magától szokott megszületni.

Mindenből tanul az ember.
Köszi szépen a segítséged!
- freepetya
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
freepetya válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet
A hibajelentési módot nem változtattad a globális beállításokban?
- Mirian
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
Mirian válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet
freepetya írta: A hibajelentési módot nem változtattad a globális beállításokban?
Nem.
Jelenleg nincs a rendszerben hibakeresés. Így van beállítva.
Viszont a Bővítménykezelőben a Gyorsítótárat frissítettem miután töröltem a felesleges modulokat.
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 125
csezo válaszolt a következő témában: Bővítmény törlés utáni hibaüzenet
Akkor egyrészt itt az idő, hogy kipróbáld a szolgáltató általi mentésből való visszaállítást.
Legrosszabb esetben meg kell nézni a hivatkozott php fájlok tartalmát, hogy mire hivatkoznak
Legrosszabb esetben meg kell nézni a hivatkozott php fájlok tartalmát, hogy mire hivatkoznak
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.