Keresőbarát URL beállítás után nem elérhető az oldal
- bgabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2016 jún. 10 12:29 #1 Írta: bgabor
Keresőbarát URL beállítás után nem elérhető az oldal téma létrehozva bgabor által
Sziasztok!
Localhoston XAMPP alatt beállítottam a keresőbarát URL-eket. Keresőbarát URL-címek és URL-átírás használata engedélyezve, htaccess.txt-t átneveztem .htaccess-re. Egy darabig rendben működött, de ma reggel töröltem a böngésző előzményeit és azóta nem érem el az oldalt. Administratorként sem. A Firefox a következő hibaüzenetet adja:
Az oldal nem megfelelően van átirányítva. A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni. Ez a probléma néha a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.
Ha beírom, hogy pl. localhost/robi akkor a localhost/robi// könyvtárba vinne a böngésző.
Localhoston XAMPP alatt beállítottam a keresőbarát URL-eket. Keresőbarát URL-címek és URL-átírás használata engedélyezve, htaccess.txt-t átneveztem .htaccess-re. Egy darabig rendben működött, de ma reggel töröltem a böngésző előzményeit és azóta nem érem el az oldalt. Administratorként sem. A Firefox a következő hibaüzenetet adja:
Az oldal nem megfelelően van átirányítva. A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni. Ez a probléma néha a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.
Ha beírom, hogy pl. localhost/robi akkor a localhost/robi// könyvtárba vinne a böngésző.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- bgabor
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
2016 jún. 10 18:20 #2 Írta: bgabor
bgabor válaszolt a következő témában: Keresőbarát URL beállítás után nem elérhető az oldal
Rossz nyomon jártam, megvan a megoldás. Az volt a gond, hogy a Beépülő moduloknál a Nyelvszűrőt engedélyeztem először. Ekkor viszont még a Nyelveknél a Tartalom nyelvek között a magyart nem vettem fel, ezért futott lukra az oldal és a localhost/robi// jött be (vagyis semmi) a localhost/robi/hu/ helyett. Szerencsémre volt mentésem és a leírásokból, többek közt Balázséból már a helyes sorrendet alkalmaztam.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2016 jún. 10 20:42 #3 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Keresőbarát URL beállítás után nem elérhető az oldal
Szuper, én most olvastam a problémát, de akkor meg is oldódott.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bgabor
- soslajos
-
- Nem elérhető
- New Member
-
2018 márc. 31 15:57 #4 Írta: soslajos
soslajos válaszolt a következő témában: Keresőbarát URL beállítás után nem elérhető az oldal
Sziasztok!
Van egy weboldalam a bekesiiskola.hu/joomla címen érhető el. Még beta fázisban, de működik. A kérdésem az, hogy mitől lehet az, hogy ha bekapcsolom a keresőbarát url-eket és megnézek egy cikket, majd onnan eggyel feljebb szeretnék menni egy kategóriát, pl 2018. március akkor azt írja, hogy nem található...
Viszont ha kikapcsolom a keresőbarát URL-eket, akkor egyből működik, csak ugye sokkal értelmezhetetlenebb linkkel.
Ilyesmivel volt már másnak is gondja?
Így működik -> (www.bekesiiskola.hu/joomla/index.php?opt...ory&id=40&Itemid=154)
Így nem -> (www.bekesiiskola.hu/joomla/index.php/hep...s-tanev/2018-marcius)
Van egy weboldalam a bekesiiskola.hu/joomla címen érhető el. Még beta fázisban, de működik. A kérdésem az, hogy mitől lehet az, hogy ha bekapcsolom a keresőbarát url-eket és megnézek egy cikket, majd onnan eggyel feljebb szeretnék menni egy kategóriát, pl 2018. március akkor azt írja, hogy nem található...
Viszont ha kikapcsolom a keresőbarát URL-eket, akkor egyből működik, csak ugye sokkal értelmezhetetlenebb linkkel.
Ilyesmivel volt már másnak is gondja?

Így működik -> (www.bekesiiskola.hu/joomla/index.php?opt...ory&id=40&Itemid=154)
Így nem -> (www.bekesiiskola.hu/joomla/index.php/hep...s-tanev/2018-marcius)
- csezo
-
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 124
2018 márc. 31 18:38 #5 Írta: csezo
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
csezo válaszolt a következő témában: Keresőbarát URL beállítás után nem elérhető az oldal
A keresőbarát URL-ek bekapcsolásával egyidejűleg a dokumentum gyökérben levő htacces.txt file-t át kell nevezni .htaccess -re. Ha ezt nem teszed meg, tipikusan ez a tünet
Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.
- soslajos
-
- Nem elérhető
- New Member
-
2018 márc. 31 18:45 #6 Írta: soslajos
soslajos válaszolt a következő témában: Keresőbarát URL beállítás után nem elérhető az oldal
Megtettem és mégis ez a hibaüzenet fogad...

- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
2018 ápr. 03 11:54 #7 Írta: kovacshazi
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
kovacshazi válaszolt a következő témában: Keresőbarát URL beállítás után nem elérhető az oldal
Globális beállításoknál az URL-átírás használata opciót is engedélyezd, ha így sem megy a .htacces fájlban próbáld meg kivenni a #-t a RewriteBase / sor elején
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhet, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu