question-circle Az alapértelmezett oldal tartalma nem jelenik meg a keresőben

Több
2016 márc. 22 19:49 #1 Írta: Klarissza
Sziasztok!
Az alapértelmezett oldalról eltűnt a tartalom.
Egyszer csak azt tapasztaltam, hogy a főoldalam tartalma eltűnt. Mindössze a feliratkozási lehetőség (mailmasteres feliratkozó űrlap) volt látható. Ellenőriztem, hogy esetleg véletlenül nem vontam-e vissza, de nem. Amikor egy másik menüpontot tettem alapértelmezettnek, akkor annál jelentkezett ez a hiba, a főoldal menüpont alatti tartalom megjelent. Átállítottam egy fapados sablonra, megjelent az alapértelmezett oldal.
A kérdés, hogy az alapértelmezett beállításokat hol lehet megnézni és mit kell beállítani?
Joomla! 3.4.8-as verziójában a shaper_helix_ii-es sablonnal dolgozom.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2016 márc. 22 20:58 #2 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Az alapértelmezett oldal tartalma nem jelenik meg a keresőben
Linket tudsz adni?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2016 márc. 22 21:47 #3 Írta: Klarissza

Több
2016 márc. 22 22:16 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Az alapértelmezett oldal tartalma nem jelenik meg a keresőben
Csak a blog hiányzik, nem?

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
2016 márc. 25 11:41 #5 Írta: Klarissza
Klarissza válaszolt a következő témában: Az alapértelmezett oldal tartalma nem jelenik meg a keresőben
Mivel az alapértelmezett oldal nem látszik, így egy olyan menüpontot, jelen esetben a blogot választottam alapértelmezettnek, ahol jelenleg minimális tartalom van. Ez csak átmeneti megoldás.
Ha a főoldalt teszem alapértelmezettnek, akkor az nem látszik és a blog igen.

Több
2016 márc. 25 22:39 #6 Írta: Balázs
Valamihez visszatudod vezetni pl, frissítés vagy beállítás, amióta nem jó?

Több
2016 márc. 26 21:04 #7 Írta: Klarissza
Klarissza válaszolt a következő témában: Az alapértelmezett oldal tartalma nem jelenik meg a keresőben
A mailmaster feliratkoztató űrlap beillesztéséhez töltöttem le először a Jumit, majd a Sourcerert miután a Jumival nem sikerült megoldanom.
Amikor sikerült a beillesztés, akkor még ezt nem tapasztaltam. Emlékeim szerint ezt követően, pár nap múlva tapasztaltam azt, hogy csak ez a feliratkozó űrlap látszódott. Lehet, hogy közben az admin felületen jött valami frissítési értesítés, amit meg is csináltam, de nem tudom biztosan.

Több
2016 márc. 28 21:57 #8 Írta: Balázs
Azt javaslom, hogy küldj el egy elérést alul a Kapcsolat menüpont alatt és ránézek.