Szerintetek milyen modullal van megoldva itt a főoldali képváltó?

Több
7 éve 10 hónapja #8457 Írta: inersi
Sziasztok!

Fejléc készítéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Az oldalamon tiszaklima.hu/ jelen pillanatban van fejléc, egy rock galery komponensel váltogatja is a képeket. Jó is ez, de kicsit körülményes a szerkesztése, és mivel relatívan gyorsan változik a termékek és azoknak árai, nehéz napi szinten frissíteni. Pláne, hogy ugyan az a kép szerepelhet többször is és csak a tartalmi leírásán kellene változtatni.

A www.delklima.hu/ oldalon viszont számomra nagyon praktikusan megvan oldva. Felrak egy képet és a leírását meg be úsztatja. ez nagyon tetszik. Mivel lehet ilyet készíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #8458 Írta: kocsislaci
Használsz valami webshop kiegészítőt? Vagy honnan akarod megjeleníteni a tartalmat?
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja kocsislaci által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 10 hónapja #8464 Írta: inersi
Nincs web shop kiegészítő.

Mint írtam rock galery van, és képeket jelenít meg. Erre kellene valami gyors egyszerű ötlet. Képeket feltöltöm, esetleg a tartalom is lehetne kép, azt egy wordbe megírom, képkivágással beillesztem. De teljesen mindegy

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 éve 10 hónapja #8466 Írta: kocsislaci
Nekem, úgy tűnik, hogy a kezelő által megadott terméket, kategóriákat listázza ki a slider. Ezt egyébként meg tudod tenni VirtueMart kiegészítővel is, ugyanis az támogatja sok slider.

Mostanában eléggé kikupálódtam slider szinten. Kb. 25 db-ot próbáltam ki mélyebben.

Vannak olyan sliderek, melyek mappából képesek az oda feltöltött képeket megjeleníteni.. Olyannal nem találkoztam mely szöveges állományból képes ezt megoldani.

Talán a legjobb módszer a számodra ha létrehozol egy cikk kategóriát és az abba rakott cikkeket jeleníted meg sliderrel.Ami nekem be jött bár nem ingyenes az a Smart Slider 2.

Saját magad rakhatod össze a slidert, gondolok itt arra hogy hol mi jelenjen meg, amolyan fogd és vidd módszerrel.

Ebben az esetben egyszer kellene beállítani a megjelenést, és a cikkebe másolhatnád a szöveget és akár képet is....de képes a VirtueMart termékeket is megjeleníteni... meg tudod adni a szövegek hosszát, elhelyezkedését, képek méretét szinte mindent!

Ettől egyszerűbben nem megy... szerintem! De kíváncsian várom mire jutsz!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: inersi

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!