- Köszönetek: 0
Virtuemart komponens külön bővítmény keresése!
- Riki10
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
2015 szept. 18 10:25 #1 Írta: Riki10
Virtuemart komponens külön bővítmény keresése! téma létrehozva Riki10 által
Üdv!
Én egy olyan Virtuemart 'Extension'-t keresek, amiben ha megrendelsz egy adott terméket, akkor egy bizonyos másik termékhez mondjuk 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg (lehetőleg egyszerre lehessen megkeresni a kettőt). Továbbá egy olyan bővítmény is érdekelne, amiben le tudom árazni az adott termékeket egy bizonyos időszakra, és kiírja hogy hány % kedvezmény van rá az adott pillanatban! Előre is köszönöm a segítséget!
Én egy olyan Virtuemart 'Extension'-t keresek, amiben ha megrendelsz egy adott terméket, akkor egy bizonyos másik termékhez mondjuk 10% kedvezménnyel vásárolhatsz meg (lehetőleg egyszerre lehessen megkeresni a kettőt). Továbbá egy olyan bővítmény is érdekelne, amiben le tudom árazni az adott termékeket egy bizonyos időszakra, és kiírja hogy hány % kedvezmény van rá az adott pillanatban! Előre is köszönöm a segítséget!
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 szept. 18 19:35 - 2015 szept. 18 19:35 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Virtuemart komponens külön bővítmény keresése!
Esetleg pillantást vehetnél a
Virtuemart Sales
-re?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 2015 szept. 18 19:35 Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Riki10
- Riki10
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2015 szept. 21 19:15 #3 Írta: Riki10
Riki10 válaszolt a következő témában: Virtuemart komponens külön bővítmény keresése!
Fent van, de nem jövök rá, hogyan kell beállítani az akciókat. Egy adott terméken belül, vagy egy külön adó- és számítási szabályt kell létrehozni? (Az is fontos lenne. hogy a régi árat áthúzza). Esetleg erről valamilyen leírás nem érhető el?
Köszi!
Köszi!