- Köszönetek: 0
Cikk főoldalon, pedig nem kiemelt
- ravens01
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
2015 ápr. 10 13:35 #1 Írta: ravens01
Cikk főoldalon, pedig nem kiemelt téma létrehozva ravens01 által
Sziasztok!
Mostanság igyekszek átállni a 3.3-ra. Nagyjából sikerül is, a cikkek sorrendjével küzdök rendesen (nem tudom, miért nem fogadja el mindig a megváltoztatott sorrendet). Amivel a legnagyobb bajom van (és a kérdésem is erre irányul): egy nem kiemelt cikket (most készítettem) kitesz a főoldalra, első helyre. Admin felületen pedig nem-kiemeltként van nyilvántartva. Valakinek vmi ötlete, hogyan tüntethetném el a főoldalról?? Előre is kösz.
ravens01
Mostanság igyekszek átállni a 3.3-ra. Nagyjából sikerül is, a cikkek sorrendjével küzdök rendesen (nem tudom, miért nem fogadja el mindig a megváltoztatott sorrendet). Amivel a legnagyobb bajom van (és a kérdésem is erre irányul): egy nem kiemelt cikket (most készítettem) kitesz a főoldalra, első helyre. Admin felületen pedig nem-kiemeltként van nyilvántartva. Valakinek vmi ötlete, hogyan tüntethetném el a főoldalról?? Előre is kösz.
ravens01
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2015 ápr. 11 07:54 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Cikk főoldalon, pedig nem kiemelt
Alapesetben ha kiemelt cikkek típusú az adott menüpontot, akkor csak az ilyen jelzővel ellátott cikkeket kellene megjelenítenie.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
- ravens01
-
Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 0
2015 ápr. 11 08:20 - 2015 ápr. 11 09:14 #3 Írta: ravens01
ravens01 válaszolt a következő témában: Cikk főoldalon, pedig nem kiemelt
Így van, és érdekes módon a kiemelt cikkek között sem szerepel (backend), de a kezdőoldalról nem tudom eltüntetni. Azt is megpróbáltam, hogy egy régi (már nem használt) cikk tartalmát és címét helyettesítettem - azt is kihozza a kezdőlapra... Igaz, nem első helyre, de ott van.
Utolsó szerkesztés: 2015 ápr. 11 09:14 ravens01 által.