Visszaállítás után nem küldi el a leveleket

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #6932 Írta: GitFun
Joomla 3.4.0

Biztonsági mentésből kellett visszaállítanom az oldalt és az adatbázist is.
Azóta sem a rendszer emailek, sem az AcyMailing levelek nem mennek ki, holott a rendszer rendben elküldöttnek jelzi azokat.
Idevághat:
A Személyes üzenetkezelő: Személyes üzenet írása menüben a címzett kiválasztásánál nem jelenik meg senki, nem lehet választani.

Lehet, összefügg a _user_keys tábla problémámmal? Topicja itt:
Regisztrációkor jos_user_keys' doesn't exist hibaüzenet

Előre is kösz e segítséget!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja GitFun által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 6 hónapja #6946 Írta: GitFun
GitFun válaszolt a következő témában: Visszaállítás után nem küldi el a leveleket
A megoldás igen banális: a tárhelyszolgáltató (Dataglobe) letiltotta az emailküldést. Az elmúlt havi 14db(!!!), kizárólag az oldal egy-egy cikkét linkelő email valamiért szerintük spam volt. :blink:

Több
8 éve 6 hónapja #6948 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Visszaállítás után nem küldi el a leveleket
Nos igen, azt javasoltam volna először, hogy ellenőrizd, hogy nincs-e letiltva a mail függvény, de ezek szerint le lett tiltva. Esetleg érdemes átgondolni a szolgáltatóváltást.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
8 éve 6 hónapja #6954 Írta: GitFun
GitFun válaszolt a következő témában: Visszaállítás után nem küldi el a leveleket
Mondjuk úgy, hogy igen árérzékeny (csóró) kis falusi önkormányzat honlapjáról van szó. Én is amolyqn társadalmi munkában, segítségképpen és persze tök ingyen csinálom, de azért igyekszem lelkiismeretesen.
Sajnos az olcsó és jó ugye lehetetlen. Majdnem. Körülnézek. Esetleg javaslat?

Több
8 éve 6 hónapja #6960 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Visszaállítás után nem küldi el a leveleket
Én itt vagyok: Archi Host

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GitFun