- Köszönetek: 3
- Fórum
- Joomla!
- Beállítás és üzemeltetés
- A Gmail helyett a mandrillapp címről küldi az oldal az íméleket
A Gmail helyett a mandrillapp címről küldi az oldal az íméleket
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2014 márc. 31 09:36 #1 Írta: Petrov12
A Gmail helyett a mandrillapp címről küldi az oldal az íméleket téma létrehozva Petrov12 által
Hali,
régebben mikor kaptam egy email-t a weblapról akkor valahogy így nézett ki a feladó, amit persze én állítottam be anno:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
de most a feladó:
valamil@mail128-1.atl41.mandrillapp.com
a globális konfigban pedig még a régi jó van,
akkor ez most mit jelent jelent? van valami baj?
régebben mikor kaptam egy email-t a weblapról akkor valahogy így nézett ki a feladó, amit persze én állítottam be anno:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
de most a feladó:
valamil@mail128-1.atl41.mandrillapp.com
a globális konfigban pedig még a régi jó van,
akkor ez most mit jelent jelent? van valami baj?
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 márc. 31 11:11 #2 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: A Gmail helyett a mandrillapp címről küldi az oldal az íméleket
És mikor kapsz erről a címről levelet, például regisztrációkor?
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
- Petrov12
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
- Köszönetek: 3
2014 márc. 31 13:03 #3 Írta: Petrov12
Petrov12 válaszolt a következő témában: A Gmail helyett a mandrillapp címről küldi az oldal az íméleket
Alap Joomlák Kapcsolattartót használok,
3 nappal ezelőtt rendes feladó, gmail.com volt a végződés,
csak azért kérdezem hogy itt valami szerveroldali dolog történt, nem virus stb...
3 nappal ezelőtt rendes feladó, gmail.com volt a végződés,
csak azért kérdezem hogy itt valami szerveroldali dolog történt, nem virus stb...
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 márc. 31 13:32 #4 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: A Gmail helyett a mandrillapp címről küldi az oldal az íméleket
SMTP kiszolgálónál milyen cím szerepel nálad?