Van-e a Joomla!-ban kapcsolattartásra lehetőség?

Több
10 éve 8 hónapja #4647 Írta: Pappy
Sziasztok

Van valami bevált irjon nekünk modul a joomlához?

Tudjátok amikor a weblapon van egy irjon nenkünk menü, ebben van egy ürlap, amiben kitöltjük ami szükséges, aztán mehet, és az admin email cimre elmegy a levélke.

Köszönöm

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #4652 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Van-e a Joomla!-ban kapcsolattartásra lehetőség?
Van a Joomla!-ban, Kapcsolattartók néven fut a komponensek menüpontban.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 10 éve 8 hónapja Balázs által.

Több
10 éve 8 hónapja #4656 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: Van-e a Joomla!-ban kapcsolattartásra lehetőség?
erre van valami leírás? beállítások stb?

Több
10 éve 8 hónapja #4658 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: Van-e a Joomla!-ban kapcsolattartásra lehetőség?
No megnézegettem. Nem mondom hogy nem jó, de esetleg hasonló, csak kicsit letisztultabb, jobb létezik?

A gondom:
Elérhetőségeket akkor is meg akarja jeleníteni, ha én nem akarom kitölteni, üresen hagyom. Ez azért gond, mert az egy dolog hogy megjelenik, de van benne egy piros elég vacak ikon, egy házzal. Holott nekem egyáltalán nem kéne elérhetőségek ott ahová ezt szánom.

Aztán pedig kapcsolat űrlap. Hát ezt a nevet nem találtam meg, hol lehetne testre szabni, mert ez nem illik az ordalhoz, lenne ennék frappánsabb is. Jó lenne átírni. valahogyan.

Több
10 éve 8 hónapja #4659 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Van-e a Joomla!-ban kapcsolattartásra lehetőség?
Sablontól függ is, hogy-hogy jelenik meg a kapcsolattartó űrlap. Ha módosítani szeretnéd, akkor CSS-ben hozzá kell nyúlnod, vagy kereshetsz neked megfelelő bővítmény a JED -en.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
10 éve 8 hónapja #4664 Írta: Pappy
hozzányúltam, és kicsit átstruktúráltam.
Így már megfelel. Épp csak a gondom az, hogy nem akarja a benne lévő leírás rész elfogadni a google map megjelenítést, amit a cikkekben szoktam alkalmazni. Azt azonban megoldottam másként, és még így is elég elegáns lett.