- Köszönetek: 3
Hogyan lehet a Gmail levelezést beállítani a Wampserveren?
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2014 febr. 15 21:42 #1 Írta: Pappy
Hogyan lehet a Gmail levelezést beállítani a Wampserveren? téma létrehozva Pappy által
Szia
Beszéltük itt a regnél a levelezési gondokat.
ezt wampon smtp-re állítva tökéletesen sikerült megoldani, azonban most localon, felmerült megint egy hiba.
a következő feladó címe hibás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
de bármelyik gmail cimmel ezt dobja, mást nem próbáltam eddig, megpróbálom mással is.
a beállítások nem változtak wamp óta.
Beszéltük itt a regnél a levelezési gondokat.
ezt wampon smtp-re állítva tökéletesen sikerült megoldani, azonban most localon, felmerült megint egy hiba.
a következő feladó címe hibás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
de bármelyik gmail cimmel ezt dobja, mást nem próbáltam eddig, megpróbálom mással is.
a beállítások nem változtak wamp óta.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2014 febr. 15 21:58 #2 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: Hogyan lehet a Gmail levelezést beállítani a Wampserveren?
phpmailre tettem, ezzel megy.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
2014 febr. 15 22:06 #3 Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan lehet a Gmail levelezést beállítani a Wampserveren?
Érdemes rákeresni együttesen wampserver stmp google stb szavakra és elég sok megoldást ki dog dobni pl.:
Sending e-mail from localhost in PHP in Windows Environment
Send email from localhost/WAMP Server using sendmail
stb.
Sending e-mail from localhost in PHP in Windows Environment
Send email from localhost/WAMP Server using sendmail
stb.
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pappy
- Pappy
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elite Member
-
Kevesebb Több
2014 febr. 15 22:29 #4 Írta: Pappy
Pappy válaszolt a következő témában: Hogyan lehet a Gmail levelezést beállítani a Wampserveren?
köszönöm, utánna fogok keresni, de egyeztettem a tárhelyen és megtudtam, hogy rendben a phpmail, átálltam erre. megy is szerencsére most