Miért kerültek le az oldalról a Gantry leírások?

Több
3 hónapja 2 hete #17810 Írta: Balázs

Volt magyar nyelvű dokumentációja itt ezen az oldalon egy bő tíz évig. Nem is értem Balázs miért távolította el. Sajnálom, még nem kellett volna ennyire temetni.

A Gantry-nál gyakorlatilag ugyanott tartunk, mint amikor 10 éve megjelent. Néha, ha van valakinek kedve, akkor ráilleszti a legújabb PHP vagy Joomla verzióra. Fejlesztés nulla. Ingyenes/fizetős támogatás nulla. Úgy gondolom, hogy egy ilyen rendszert nem szabad támogatni, így le is kerültek a leírások.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: harkaly

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
3 hónapja 2 hete #17817 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Miért kerültek le az oldalról a Gantry leírások?

Úgy gondolom, hogy egy ilyen rendszert nem szabad támogatni, így le is kerültek a leírások.

Balázs. Megértem az álláspontodat, de ez a probléma nem olyan ritka joomlámál. Hány olyan fizetős modul meg komponens is megszűnt már tíz év alatt. Aminek én is károsultja vagyok. Egy kvíz komponens, ami nagyon profi volt és jó drága. Amikor megvettem joomla 3-ra egy bő féléven belül ingyenesen elérhetővé tették, aztán amikor írtam mikor lesz 4-re, azt válaszolták elengedik a történetet. Hát köszi.

Ennyi erővel bármi bizonytalan. Ott van a Regular Labs. Tudomásom szerint egy csóka csinálja az egészet, aki még aránylag fiatal. Mi van ha holnap elüti a vonat?

Maga a joomla jövője is bármikor bizonytalanná válhat.

Nyilván, ha most kellene dokumentációt készíteni már nem lenne észszerű beleölni az időt, de ha egyszer már fent van (volt), elég lett volna az elejére írni egy UPDATE!!! Bizonytalan a jövője. Csak saját felelősségre.

Nekem az az elven, hogy élő fát nem vágunk ki, még akkor sem ha már mutatkoznak rajtra a betegség jelei és nem tudni mi a kimenet.

Több
3 hónapja 2 hete #17818 Írta: harkaly
harkaly válaszolt a következő témában: Miért kerültek le az oldalról a Gantry leírások?
Tudsz hasonló kinézetű sablont megbízható támogatással?

Több
3 hónapja 1 hete #17820 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Miért kerültek le az oldalról a Gantry leírások?
Szerintem a Joomshaper Helix 3 (nem az ultimate) tudja. Kattintgatással variálható színekkel.

Több
3 hónapja 1 hete #17822 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Miért kerültek le az oldalról a Gantry leírások?
Utólag visszagondolva, így is túl sok megjelenítést kapott a többi keretrendszerhez képest. A leírások azért kerültek le, hogy ne tűnjön annak, hogy javasolt a rendszer használata, miközben nem javasolt.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
3 hónapja 6 napja #17824 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Miért kerültek le az oldalról a Gantry leírások?

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu