Rejtett szöveg helyén megjelenő üzenet elrejtése
- Zotius
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
Kevesebb
Több
8 éve 3 hete #8132
Írta: Zotius
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot
Rejtett szöveg helyén megjelenő üzenet elrejtése téma létrehozva Zotius által
Bejelentkezés nélkül a rejtett (csak regisztráltaknak megjelenő) szöveg helyett most ez jelenik meg:
Szerintem sokkal észszerűbb lenne, ha inkább nem jelenne meg semmi. A nyelvi felülírásban nem lenne célszerűbb ezt a szöveget egy üres sztringre cserélni?Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez
Ha hasznos volt a hozzászólásom számodra, nyugodtan megnyomhatod lent a „Köszönet” gombot

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kocsislaci
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 12
8 éve 3 hete #8134
Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Rejtett szöveg helyén megjelenő üzenet elrejtése
Nem tudom mitől függ de nekem néha angol nyelven is írja itt a fórumon!
This message has attachments images.
Please log in or register to see it.
A megszüntetése nem tudom mennyire jó ötlet, bár biztonsági szempontból biztosan adhat kicsi pluszt.
This message has attachments images.
Please log in or register to see it.
A megszüntetése nem tudom mennyire jó ötlet, bár biztonsági szempontból biztosan adhat kicsi pluszt.
- Balázs
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
8 éve 3 hete #8137
Írta: Balázs
Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Balázs válaszolt a következő témában: Rejtett szöveg helyén megjelenő üzenet elrejtése
Ez Kunena "feature"

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).
Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu