Elfelejtett felhasználói jelszó visszaállítás nem működik

Több
2 hónapja 3 hete #17961 Írta: csicsa55
Sziasztok.

Egyik oldalamnál vannak belső tartalmak az oldalon, amit az egyesület tagjai érhetnek csak el. Viszont az a felhasználó, aki elfelejti jelszavát hiába kattint az Elfelejtette jelszavátra, a rendszer szerint kimegy egy jelszóresetelést lehetővé tevő e-mail, de valójában mégsem. Ez azért érdekes, mert az Elfelejtette a felhasználónevét viszont működik. Megjönnek az e-mailek. Ugyanígy a rendszerértesítő levelek mint joomlafrissítés elérhető stb működik. Tehát nem az e-mail küldés beállításával van a baj.

Ötlet? Vagy ez ennyire bugos lenne? Joomla 5.4 php környezet 8.4.

Én olyan választ is elfogadok h gyakran háklis ez a funkció és javasolt külső bővítmény használata, mégpedig...

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
2 hónapja 3 hete #17962 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Elfelejtett felhasználói jelszó visszaállítás nem működik
A hibakeresési módot bekapcsolva az aábbi üzenet jelenik meg piros sávban:

Nem sikerült menteni a felhasználó adatait. Te e-mail domain (felhasznalonev@gmail.com) is not alloved.

Több
2 hónapja 3 hete #17964 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Elfelejtett felhasználói jelszó visszaállítás nem működik
"A Joomla Super User cannot get a password reminder via email, so they must reset the password through the database or a file-based method."

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
2 hónapja 3 hete #17965 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Elfelejtett felhasználói jelszó visszaállítás nem működik
Közben meg lett a hiba. Ez külső tűzfal az akeeba admin tools tűzfalába vettem fel véletrenül egy szigorítást, hogy csak a egy bizonyos domain (ami a tárhelyre mutat) csak arra mehetett ki e-mail. Teljesen véletlenül figyelmetlenségből állítottam be ilyen korlátozást. De ezen felül a joomla saját felhasználókezelőjének beállítgásainál is fel lehet venni ilyen szigorítást, ami ugyanezt a hibát produlkálja.